Život

Sex…

Brzo me prošla ta sentimentalna faza. Dobiješ dvije bahate poruke i otrijezniš se brzinom svjetlosti. Ne znam što je tim muškarcima pa misle da su bogom dani, ali njihov bezobrazluk često nema granica. Većinom misle da su nezamjenjivi i da bi trebale valjda biti sretne što su se oni takvi bradati i namrgođeni, javili jer im se nešto promeškoljilo u gaćama… pa bi sad bilo zgodno je l’ nešto i poduzet po tom pitanju… tek toliko da se ne mora upošljavati desanka šakić ili vrebati konobarica u lokalnoj rupi…

fine-art-nude-shadows-glamour-boudoir-photography-photographer-tempe-phoenix-arizona-orcatek

E pa izvoli “gospodine”, slobodno uposli svoju ljevicu ili desnicu i olakšaj si tu bijedu. Ima dosta pornjave po netu, ima sajtova za speed date, a ima i escort dama koje će te utješiti… svega ima. Samo nema one koju želiš. Zašto? Jer je nisi znao cijeniti – budalo.

Nema on – off prekidača. Ne možeš me jedan dan šutati u zapećak jer imaš “pametnijih stvari” a drugi očekivati da ću ti doći jer se tebi evo baš sad hoće. Sex. Jebeni sex. Je l’ se na to sve svodi? Ako se svodi, onda bi ti trebala biti dovoljna bilo koja, bilo gdje… tih par minuta dahtanja, u kojem ćeš je gurnuti na neki stol i pojebati (eto ode i zadnja doza pristojnosti), a ako budeš imao sreće, pa nađeš neku raspoloženu, dobiti i pušenje, ne bi trebao biti problem.

Al’ nije ista napetost je l’… hah, pa ne možeš imati sve. I ovce i novce… to pali jedino u reklami za Tele2.

I većina ima taj stav – sve žene su kurve. A ma nemoj. Sve bi samo širile noge, jer nemaju pametnijeg posla. I svaka će doletjeti čim tamo neki mamlaz pucne prstima. I namjestit će se točno onako kako njemu paše, jer samo je njegov užitak važan.

Daj zbroji se… i ti i svi slični tebi. Nama, je sex jednako bitan i onaj čarobni O, nam je jednako bitan i ako izostane, neš više… jbg. Istina. Možeš biti ne znam koliko zgodan, bogat, markantan, šarmantan, duhovit itd, ali ako me ne možeš poštovati i zadovoljiti – sorry micek, ali tu smo završili.

Evo meni nije problem napisati da uživam u sexu. I volim uživati, volim se igrati, maziti… volim gristi, grepsti, mamiti, pa servirati hladan tuš, samo da bih još jače napalila svog odabranika… da dobro si pročitao svog odabranika – ja biram, ne ti. Ti se možeš samo nadati.

Žene sa stavom, koje drže do sebe, one biraju i biraju dobro. One su poštovane i nikad ne izostane slavni, veliki O.

I nisam, baš kao što nisi ni ti, spremna živjeti bez sexa, ali sam spremna čekati nekog dostojnog da s njim radim sve sitne, male perverzarije koje nam padnu na pamet… i da to bude svuda i u svim mogućim pozama… i da bude i divlje i neobuzdano i nježno i slatko.

A da bi bilo tako, potrebna je ljubav… ljubav micek. Ona zahtjeva trud, vrijeme, poštovanje, nježnost, pažnju i davanje, ne samo zahtjeve. Pa zato… pretpostavljam da sad guglaš neki pornić s Tajlanđankama… ili nešto slično. I želim ti da ti užitak s desankom, potraje… 😉

Jedini savjet za večeras cure:

  • Poštujte se! Uvijek! jer ako se nećete poštovati i biti si na prvom mjestu, on će vas sigurno poštovati još manje.

Puse i do tipkanja

Zavodnica

 

Komentari

Neki baner