Čitajmo zajedno

Kate Mitchell – najbolje ljetno štivo…

Ljeto se odavna druži s nama. Ili mi s ljetom. Kako god okrenuli, nema ljepšeg i opuštenijeg doba za čitanje knjiga. Lješkarenje u hladu, pod debelim borovima, u društvu dobre knjige ono je što mnogi priželjkuju. Nije problem naći hlad, a niti borove, ali dobru i zabavnu knjigu treba znati izabrati. U širokoj lepezi ponude to zaista nije lako. Ali za ovo ljeto vam zaista želim nešto lijepo, romantično, senzualno, da vam se uvuče pod kožu. Nešto što nećete moći olako ispuštati iz ruku. A takve divne romantične romane, pune ljubavi, topline, svađa, burnih prekida i još slađih pomirbi, piše naša poznata kraljica ljubića Kata Mijić.

Kate

Kraljicom ljubića prozvali su je naši mediji još 2010. godine. Napisala je preko 200 ljubavnih romana, izdala 12 knjiga i tu titulu Kraljice teško da će joj netko moći osporiti. Javnost dugo vremena nije znala da je Kata Mijić osoba koja se krije pod pseudonimom Kate Mitchell. Dakle, kada vam se sljedeći put pogled zadrži na knjizi koju je napisala Kate Mitchell, znat ćete da je taj dragulj naših korijena, i da nema potrebe posezati za stranim autorima da bi mogli uživati u dobrom štivu. A ja ću biti toliko slobodna da vam predložim nekoliko njezinih romana u kojima možete uživati tijekom ovog toplog ljeta.

Okovano srce
Lenka napušta svoj život na Mediteranu i odlazi živjeti u London. Prekida i svoju vezu, želi započeti novi život. Ali nikako se ne može miriti s tim prekidom. U Londonu upoznaje novog muškarca Paula. On joj nudi prekrasan život, i čini se kao da ona pristaje na to. Ali opet, stare rane joj ne daju mira i preispituje se da li je ispravno učinila. Da li je ono od čega bježi zaista daleko od nje, ili je to duboko u njezinu srcu. Bori se sa srcem i razumom.

Uvale boli i ljubavi
Mlada djevojka Ivana prekida svoju burnu ljubavnu vezu . Bol ne jenjava i na sve načine pokušava da je suzbije iz srca. Zatrpava se poslom, radi bez prekida, u želji da sve ostavi iza sebe. U njezinu rodnu Dalmaciju uskoro dolazi kupac u potrazi za prekrasnim nekretninama. Ivana to ljubomorno čuva i nikome ne želi to prodavati u bescjenje. Krije li se u tom kupcu njezina nova ljubav, šansa da joj srce opet zatitra?

Plod naivnosti
Talia prihvaća posao u butiku bogatog dizajnera i sa svojim mladim i naivnim srcem ne shvaća da je zapravo upala u zamku. Dizajner je zavodi sa svim svojim znalačkim vještinama, i želi je iskoristiti za neke svoje ciljeve. Talia shvaća da je izdana i bježi u jedan sasvim drugačiji život. Boji se svake nove ljubavi iz straha da opet ne bude povrijeđena i izdana.

Nadam se da ćete uživati u ovim prekrasnim romanima, jer znam da ipak svi vjerujemo ili bar želimo vjerovati da negdje netko upravo čeka baš nas. Da prave i iskrene ljubavi postoje. Ali vjerujte, postoje. Jer naši ljubavni životi nisu stvarani po bajkama, već su bajke te koje su stvarane po našim ljubavima. Volite se…jer što ima od toga važnije.

Vlasta Janton

[email protected]

Komentari

Neki baner