Život

Ljeto…

Ljeto je zaista prekrasno doba, svi se opuste, pomalo zaborave na svakodnevne probleme, pobjegnu ako imaju mogućnosti barem tri dana negdje na obalu, da stopalima kliznu u vodu i osjete onaj pijesak pod prstima dok ih topla voda, lagano zapljuskuje, a sve uokolo miriše na sol, borovinu i mlijeko za sunčanje. I svatko bi volio da potraje… ali život je nešto drugo. On je splet lijepih trenutaka opuštanja i svakodnevnih obaveza.

cavtat

Bilo bi lijepo da nam ljeto vječno traje… ali kao i svaki drugi, prirodni proces, proći će. Uskoro će vruće dane, zamijeniti jesenje kiše. Kratke rukave, zamijenit ćemo kaputićima i maštati o vrućim kestenima, krenut ćemo u neke nove izazove, dogodovštine i na nova putovanja.

Uskoro Amazonke će slaviti svoj prvi rođendan. Stranica koja je nastala kao jedna, mala ideja i moj osobni bijeg od stvarnosti, danas ima tisuće fanova, kreativne pisce i čvrsto utabanu stazicu kojom ide. Vrata, skromno ću reći, tek smo odškrinule, a otvorio nam se svijet prepun mogućnosti. Naši tekstovi diraju u srca tisuća ljudi, koji su ovdje pronašli svoj kutak, svoje “Ljeto koje uvijek traje”.

Ne mogu se oduprijeti emocijama koje me preplave svaki put kad netko od vas, odluči s nama podijeliti svoju intimnu priču. To mi daje izrazit osjećaj poštovanja i odgovornosti. Amazonke su odavno prestale biti samo, ona moja mala stranica. Postale su dom. Utočište, veselje, razbibriga, kutak za dobro štivo i motivacija.

Svakog jutra kad ustanem, zahvalna sam što imam priliku svoje misli podijeliti sa svijetom. Zahvalna sam što sam okružena divnim ljudima koji dijele moje ideje i vizije. Zahvalna sam na pozitivnoj energiji koja je ovdje jaka poput morske struje.

U nadi da će ova stranica motivirati i inspirirati još mnoga srca, prepuštam vas ljetu… maštajte, sanjajte, gradite svoja carstva i ne bojte se usuditi, biti svoji i drugačiji… možda baš u jednom takvom luckastom trenutku, inspiracije, stvorite svoje Amazonke. 🙂

Uz morske pozdrave,

Marija Klasiček

glavna urednica

[email protected]

 

Komentari

Neki baner