Život

Čežnja…

Draga moja Nina…

Razumijem tvoju bol, razočarenje i tugu. Znam da sada trebaš vremena za sebe i da ti treba snage za krenuti dalje. Tu se više ne radi samo o meni i o nama, već i o djetetu koje nosiš u sebi, koje raste polako, ispod tvoga srca u kojem sam jednom živio. Sve je ovo sada kazna moja, moj grijeh i moja brzopletost. Sam sam, sam sa svojoj ludom glavom. Više ne znam ni kako živim. Tu sam ali i nisam, dišem ali umirem.

imageTe večeri uopće nisam razmišljao što radim i kako. Nije me vodilo srce, već “razum” i ludost. Našao sam se ispred zida kojeg nisam mogao preskočiti a nije bilo načina niti da ga zaobiđem. Kao da sam bio u vremenu koje mi nije bilo suđeno. Ti mi nisi bila suđena. Sjećaš li se kako smo razgovarali o budućnosti, stavio sam ruku na tvoj trbuh i rekao da želim dijete. Da bude lijepo i pametno kao ti a na mene samo da ima oči. Ti si me znala pogledati i reći mi: “Što fali mojim očima“ i snažno me zagrlila. Ništa draga ne fali, ali htio sam da barem nešto ima na mene, jer je sve na tebi bilo i ostalo, savršeno.

Ti imaš zapravo sve ono što svaka žena mora imati. Dobrotu i ljepotu a opet drskost i samostalnost. Htjela si sama nešto postići. Zadiviti mene ludoga. Brzopletu budalu. Tek sada shvaćam što si mi govorila. Znam da sam pogriješio. Ti nisi mogla biti bolja nego što si bila. Da sam te nacrtao ne bih te takvu uspio nacrtati. Moje dijete ne može imati bolju majku. Bit ćeš najbolja. Ako nećeš biti moja žena bit ćeš mi najbolja prijateljica. Lud sam, znam..Prijateljica? Pitaš se sada dok to čitaš. „Nemoguće“- pomisliš. Da imaš i pravo nemoguće je. Ti si žena za sva vremena. Majka i žena stvorena.

Volim te. Ne mogu ti više to samo pisati, želim te vidjeti. Želim te zagrliti i voljeti te. Želim da postaneš moja žena. | želim te razumjeti i podržavati. Pomoći ti da zajedno sagradimo naš dom. Dom za naše dijete. I želim ti pokazati koliko te volim i koliko te trebam uz sebe. Želim da mi vjeruješ i da ja vjerujem tebi. Da budemo kao jedno. Toliko toga još možemo stvoriti… sve ti želim ponovno. Nikada te nisam prestao voljeti niti misliti na tebe. Znam da ti treba vremena. I dajem ti sve vrijeme ovoga svijeta. Koliko god treba spreman sam čekati. To je ionako najmanje što mogu učiniti. Nakon svega što smo imali. U ime ljubavi koja me je popravila u boljeg čovjeka. Želim biti najbolji otac na svijetu. I netko tko će uvijek biti uz tebe. Moram te vidjeti. Možda će nam nakon toga biti lakše. Znaš gdje sam. Kada budeš spremna, javi, čekam te. Pozdrav malena.

Igor!

To be continued…

Story by Josipa Petek & Josipa Milas

[email protected]

[email protected]

Komentari

Neki baner