Život

Obični ljudi…

Obično se u neko gluho doba noći ušuljam na portal i švrljam po objavama. Čitam misli svojih kolegica i razmišljam o njihovim trenucima sreće, tuge, ljubavi, razigranosti. Svaki moj dan završava tako da uživam i tugujem zajedno s njima i događajima koje opisuju.

Danju upadamo jedna drugoj u riječ i maštamo, smijemo se, glupiramo, zbijamo šale i uživamo u ovom malom velikom svijetu koji zajedno stvaramo. Kao prava nakupina žena, nakupimo se u inboxu i pričamo u glas, šalimo se na račun trenutne političke situacije ili komentiramo razne dogodovštine. Ne biste vjerovali da gotovo nikad ne pričamo o tipičnim ženskim temama. Istina, patetiku tu i tamo izvuče koja od nas, ali ostale to temeljito uguše uz smijeh i zafrkanciju. Domognemo se nekad nesretnih ljubavnih trenutaka ili umora i melankolije, ali smijehom sve to za čas rastjeramo.

Shvatili ste da smo obična, netipična, svakodnevna i  sasvim jednostavna grupa ljudi?  Hodamo ponekad raščupane, ponekad nenašminkane, plačemo jer nam je to u redu i nosimo gaće na lastiku jer je tako jeftinije. Domaće smo duše i možda baš sada jedna od nas sjedi preko puta vas i pijucka kavu. Mi ništa ne tražimo od vas jer i ionako već postojimo, ali jako nam je drago kad nas čitate i s nama komentirate teme o kojima pišemo. Tada znamo da to što radimo dolazi do vas. Kritike ne volimo pretjerano, ali ako morate – tu smo i za njih.

Pozdravljam vas i želim da svatko od vas nađe svog Amazonca ili Amazonku.

motivational-1314506_1920Klementina Kleščić

zamjenica urednice

[email protected]

Komentari

Neki baner