Život

Tko si ti?

Znate onaj osjećaj kada ste sretni i mislite da lebdite, pa onda odjednom lupite o zemlju? Tako sam se ja osjećala kad sam pročitala ono “Nisi mu jedina…”! Kao da me netko na trenutak zaledio. Ništa nisam osjećala, samo sam tupo gledala u ekran dok je on spavao s moje desne strane i dok sam njegov dah osjećala na svome ramenu. Bilo me strah pogledati ga.

PhotoGrid_1470993466176

Pitala sam samu sebe kako se osjećam, toliko sam se bila pogubila. Odložila sam mobitel na noćni ormarić, okrenula se na leđa i zagledala u strop. Još uvijek ništa nisam osjećala. I u jednom trenutku, valjda kada mi je ono pročitano došlo do mozga, suze su se počele slijevati niz lice! Nisam htjela da me čuje, pa sam se doslovce gušila i hvatala zrak.  Počeo je da se proteže, a ja sam mu brzo okrenula leđa. Nastavio je spavati, a ja sam budna dočekala jutro s milijun pitanja u glavi. Odlučila sam mu ništa ne reći, prije nego saznam da li je istina. Jer u sve sam sumnjala, ali u njega nikada i to mi se činilo nemoguće.

Bilo je već 8 sati, promatrala sam ga dok spava. Obožavala sam to njegovo lice, mirno, muževnih crta i kratko podšišanu modernu frizuru. Jednom prilikom, došla sam, a kosa mu je bila mrvicu duža. Sunce je zasjalo, i ugledalo mu se nekoliko sijedih. Sutra je već posjetio frizera, iako je meni s tim sijedima bio još napetiji, al’ tko će to mušku objasniti, dođe ti na isto, kad žene uvjeravaš da su ljepše bez šminke.
Probudio se, gledali smo se oči u oči, a ja sam bila ozbiljna.

– “Hoćeš me izmasirati?”
– “Mogu…” – rekla sam. Okrenuo se na leđa, sjela sam na njega, i uzela svoju kremu za tijelo s mirisom mora. Stavila sam kreme koliko sam znala da je potrebno, jer sam se naviknula na njegovu kožu.

– “Nemoj toliko…”
– “Koža ti je suha i brzo upija, moram ovoliko…”

Ruke bi me uvijek brzo zaboljele, (on bi povremeno vidio da mi se tresu, ja bi govorila da je to jer još ništa nisam jela, a stvar je u tome što su mi preuske krvne žile na području ruku, i onda nekada do njih ne dopire dovoljno krvi…no, nikada mu to nisam rekla)  ali sam se trudila što duže masirati, jer volio je to, a ja sam se trudila u svemu mu ugađati.

I kad sam bila umorna, i kada mi se samo spavalo, uvijek sam bila spremna na sve što on poželi, jer htjela sam da mu budem dovoljna samo ja, da nikada ne pomisli na drugu. Bojala sam se druge, pa sam uvijek davala svoj maximum, i kad sam bila na izmaku snage. Najvažnije je bilo da je on zadovoljan. Ležao je, a ja sam ga masirala, već je ispružio ruke – znak da i njih preuzmem. Nasmijala sam se, jer nikada nije bio od velikih riječi, ali imao je taktiku.

Najviše je volio moje ruke na svojima, i kada mu se igram prstima po licu i kosi prije spavanja. Oboje smo uživali u tome. Ne znam ni samoj sebi objasniti, ali osjećala sam se sigurnom uz njega, nije bitno kako, ni na koji način, bitno je samo da je tu.

Završila sam s masiranjem, bila sam ‘najljepša’ za zaspati. Legla sam, okrenuvši mu leđa, a on me privukao sebi. Mislila sam da će me samo zagrliti i to bi mi bilo dovoljno i potrebno. Bila sam tako sretna s pomišlju na to, osjećajući se zaštićenom i njegovom dok me obgrlio desnom rukom. Inače nije netko tko mazi, pazi, ljubaka, ma ni ne tražim toliko pažnje, ali fino bi bilo da je zagrljaj samo zagrljaj, a ne uvod u sex. Naravno, tu istu desnu ruku uvukao mi je ‘dolje’ i počelo je. Jutarnji sex. Meni osobno najdraži!

PhotoGrid_1470993275048

Uživam u sex-u s njim, toliko da i kada kuham uhvatim se da razmišljam kako bi bilo da se poseksamo na kuhinjskom stolu dok je oko mene pregača, kosa neuredno vezana u rep, s kuhačom u ruci, a on mi prilazi s leđa i čvrsto se stiska uz mene… No, nećemo sada o tome.

Uglavnom, bilo je savršeno kao i svaki put. Otišla sam se istuširati, on je ostao u krevetu, tipkajući nešto po mome laptopu. Vratila sam se, obukla bijele čipkane tange, i bijeli čipkani grudnjak, a preko toga žutu laganu košuljicu. Sada je on otišao pod tuš. Prišla sam laptopu i vidjela da je otvoren Viber. Glasno sam se nasmijala jer je slao poruke sam sebi i odgovarao na njih.

– “Koja si ti budala! hahahaha”
– “Zašto?”, upitao me ozbiljno kao da ne zna o čemu se radi.

Sjedila sam na prozoru hotelske sobe i jela bananu, dok je on oblačio traperice i majicu. Kad je završio, mislila sam da ide, jer je trebao nešto obaviti po pitanju posla. Stao je ispred mene, opet se počeo skidati, i mene je to dodatno napalilo. Nisam se nadala tome, jer smo prije pola sata sve ‘obavili’. Nemoguće je biti s njim, a biti miran, jer tu vlada tolika privlačnost i napetost da ja to ni ne mogu kako treba opisati. Dovoljno je da se samo pola minute gledamo u oči, i već u mislima skidamo jedno drugo. Nama ni ne treba predigra, jer dovoljan je samo pogled da nam uzavre krv, ali uvijek smo se dodatno izluđivali predigrom. Taj put smo promijenili dvije poze, ‘doggy’ i nešto kasnije moje noge njemu oko vrata. Znao je da su mi to najdraže, po mojim uzdasima, hvatanju plahta oko sebe, i zagrizanju usne. Što se tiče sex-a u svemu mi je udovoljavao. Uvijek me pitao, kako mi je, je l” me boli, što želim? Uvijek me to malo rastuživalo, jer da mi je barem ta pitanja postavljao po pitanju naše veze, bila bi sretnija koliko toliko. Par puta sam započinjala razgovor o tome, ali s njim je strašno teško pričati o osjećajima. Možda čak i preteško. Voljela sam ga, i onda sam sve trpjela, jer mislila sam da neću moći bez njega. Poljubio me, i otišao rekavši da se brzo vraća. Pustila sam neke pjesme, uzela mobitel u ruke, otvorila onu poruku i poslala:

– “Tko si ti?”, a potom sam zaspala…

                            Divlji Anđeo

Komentari

Neki baner