Iz njegovog kuta

Očijukanje…

Dok sam sjedio u restoranu sa svojom dragom i čekali naručeno jelo opazio sam na sebi nekoliko ženskih pogleda. U redu je pogledati nekoga, ali raditi to učestalo i svako malo zaista je stvar nekulture. Kao prvo, ja kada sam u društvu svoje cure nikada okolo ne mjerkam žene, ne upućujem im neprimjerene poglede. Nikada.

Ali mogu reći da sam se osjećao poput zadnjeg kretena dok sam bio na meti žena koje su me proždirale pogledom.  Žena koje su bile u društvu svojih frajera, muževa, ljubavnika ili što ti ja znam više koga. Ali takva drskost mi je odvratna. Još ti se i smješkaju onako samozadovoljno, ni malo se ne srameći što sam ih uhvatio u odmjeravanju. Već sam imao osjećaj kao da mi se nude. Ma odvratno. A što bi tek bilo da sam bio sam. Valjda bi mi otvoreno prilazile i nabacivale se, flertovale sa mnom ili nemam pojma što već. To mi je u najmanju ruku odvratno.  Žena mora biti žena. I držati do sebe. Ne se tako olako nuditi drugim muškarcima ili mu jeftino davati do znanja da je može imati. Ja nikada ne bi poželio takvu ženu. Niti bi me takva mogla osvojiti.

amor lovro

Da, ja jesam za ravnopravnost spolova. Daleko od toga. Ali što se tiče udvaranja tu sam ipak onaj tip starog kova. Volim kada je muškarac taj koji zavodi, volim kada je on „lovac“, a žena „lovina.  Kada se moram potruditi da bih došao do nje.  Volim kada moram razviti cijelu  strategiju kako da je osvojim. E to je užitak. I to je ono što svaki pravi muškarac voli. A vjerujte i žene. Vole kada se osvajaju, vole kada su okružene pažnjom,  kada ih netko želi uz sebe. Baš nju.  I onda se osjeća posebno poželjnom, zavodljivom.   To su slatke igrice, ali zna se tko ih vodi. U suprotnome, koliko god poželjna bila ako se ne ponaša profinjeno, damski, ako ne drži do sebe,  nikada me neće zainteresirati. Ma koliko god bila zgodna, seksi.

Znači, to njihovo proždiranje pogledom u meni ruši sliku o njima.  Ai ne želim da se moja cura osjeća loše, zanemareno ili da pomisli da hoda sa nekakvim plejbojem. Jer to nisam.  A  niti me svaka može imati.  Znam da ima muškaraca koji će nastaviti koketirati sa takvim ženama i dati se zavesti, onda će je iskoristiti i odbaciti. A ona će reći što? Da su svi muškarci isti i  govna. Eto, to će reći. A  to što se sama dovela u tu situaciju nikome ništa.   Dakle, očijukanje je jeftin način komunikacije i neka ga ne bude u vašem ponašanju, daleko ga odbacite od sebe. Jer to prave žene ne rade.

Poštuj se, drži do sebe, onda će te i muškarci poštovati.

Lovro

[email protected]

Komentari

Neki baner