Late night story

Tvoj dodir…

Lagano su tvoji prsti kliznuli preko mog bedra. Osjetila sam titraj koji se budi samo kad si blizu. Tvoj dah bio je tako jak na mom vratu, tvoji prsti nježni i spretni dok su klizili gore dolje mojoj koži. Stisnuo si me uz sebe a ja sam plitko disala… željna dodira. Željna tebe.

Nikada nismo mnogo pričali. Sve su govorila naša tijela. Sljubljena. Trenuci u kojima si uzeo svaki dio mene i učinio svojim, onako kako si želio. Kako si volio. A ja bih se prepuštala. Slaba na jedan pogled. Jedan dodir. A taj dodir bio je čaroban. Klizili su tvoji prsti mojim bedrom, čekajući trenutak kada će krenuti… jer si želio da uživam. Prošao si mi rukom preko trbuha.

Jednom… pa još jednom. Na vratu sam osjećala tvoj dan a na leđima toplinu tvog tijela. Osjetila sam pulsiranje koje se budilo na mjestu prema kojem si lagano krenuo rukom. Znao si točno gdje i kako me dotaknuti. Znao si koliko dugo, koliko nježno dirati tu točku i kada stati, nadviti se nad mene i uživati u spoznaji da jedva čekam da te osjetim. U sebi.

Promatrao bi me tako tren ili dva… činili bi mi se kao vječnost… ali bih čekala, polako klizeći pod tobom, nježno te gurkajući da dođeš. A ti bi se tad spustio i čekao da ti oslobodim put. Poljubio bi me, a u meni bi sve vrištalo od želje.  I tad bih te dočekala, osjetila u sebi i prepustila se ritmu koji je prirodan, sirov, iskonski i jači od bilo čega na svijetu.

Ti u meni.

To be continued…

Fantasy

Komentari

Neki baner