Razmišljanja

Prava žena…

woman-1619794_1920

Malo, malo zadnjih dana naletim na nakupinu muškaraca gdje se besposleni i melankoličnih pogleda, uprtih nekud u daljinu – žale na žene.

Te su previše samostalne, te su postale prodorne, te preuzimaju politiku, te se pačaju u financije, zauzimaju rukovodeća mjesta, zapovijedaju – jednom riječju ponašaju se kao muškarci. Malo sam, u kratkim trenucima dokolice, porazmislila o tome i donijela odluku da hitno dam svoj obol ideji da žene opet budu samo žene.

Tako od sad više neću nositi teške vrećice iz dućana, gajbe s vodom ili pivom isto neću tegliti, neću više sama tankirati svoj auto, neću nikad više čistiti snijeg, ribati pećnicu, premještati namještaj po kući i neću, sigurno neću nositi usisavač sama iz kata u prizemlje, a niti obrnuto. Neću se pačati u politiku, financije, gospodarstvo… Bit ću lijepa i disat ću, uz to slatka, nasmijana i prpošna. 😉

Da, koliko sam shvatila na prpošnost se nisu žalili. 🙂 

Ako to nije dovoljno da postanem ženstvenija, odmah ću iz ovih stopa proširiti listu. Sve ću napraviti, odnosno ništa neću raditi, samo da ne gledam više tu tugu u njihovim očima.

 

Vaša Viki

[email protected]

Komentari

Neki baner