Iz njegovog kuta

Sex sa bivšom najboljeg prijatelja….

Pisao sam vam kako mogu biti dobar momak i poštovati obiteljska poznanstva. Reći ću vam da nisam uvijek takav.
Bijah pokoleban neizrečenim i neostvarenim gdje platonska ljubav postade samo oruđe koje preoblikova dobrog momka u običnog ljubavnika koji zavoli više tijelo no dušu.

I tako iz čiste dosade, listajući kontakte na Viberu jedna mi slika privuče pažnju – slika djevojke sa plaže, slika onakva kakvu su prije društvenih mreža pubertetlije imali na posteru zalijepljenu na zid ili ormar. Profesionalno uređena fotka bivše cure mog najboljeg prijatelja.

Da, još sam imao njen broj. Bili smo u dobrim odnosima. Ona je oduvijek imala neki šarm i suptilnost. Bila je društvena i to mi se sviđalo kod nje. Fizički me uvijek privlačila. Sigurno bi ponekad uhvatila moj pogled… Mislim da je znala… ali znala je i koliko mi znači prijatelj, brat od druge majke.
I tu je postojao neki nepisani kodeks.
Čak i poslije njihova raskida poštovao sam ga i priklonio se njemu. Prijateljstvo je iznad svega! Nas dvojica smo je skupa oplakali, popili u svakoj čaši i otpjevali u svakoj pjesmi.

drink-428320_960_720

Tu i tamo bih je sreo u gradu, želeći da me ne primijeti, uvijek sam je ispraćao pogledom… Želio sam joj se se javiti, pozvat na kavu za koju smo se davno dogovorili,  ali za koju nismo nikad potvrdili ni mjesto ni vrijeme.

Ali sad, sad bih mogao! Pa prošla je skoro godina dana, on nije tu, a šta, pa poznanici smo… Otvorio sam razgovor, bila je na mreži. Super!
Oblikovao sam par puta rečenicu i konačno poslao. Nakon samo nekoliko trenutaka odgovorila je:

“Ćao zaboravu, šta je reći pa si se javio. Još ti treba svodnik ili? Kako god drago mi je da jesi.”

Nasmijao sam se jer sam je zvao svodnikom zbog stalnog mi namještanja nekih svojih frendica. Naravno, vidjet ćemo se. Bio sam malo ushićen i dogovorili smo se za piće…

A i dalje sam gledao sliku i lagao bih kad bih rekao da je tad nisam poželio.
Došla je ta famozna noć.

Pri pozdravu sam ju poljubio u obraz i osjetio odveć poznat parfem. Sjedili smo i pričali, prolazili smo kroz razne teme… Smijali se proživljenim scenama. Uz njeno društvo vrijeme je brzo prošlo. Nakon tog susreta nastavili smo intenzivnije se dopisivat i brzo smo se dogovorili za još jedan sastanak – večeru.

Prijatelju tih dana nisam ništa spominjao, nekako sam ga iz čiste neugodnosti izbjegavao.

Za tu večeru sam se fino dotjerao, nije bilo casual kao obično… Kupio sam novu košulju, stavio više parfema nego inače… Putem me je uhvatio neki osjećaj grizodušja ali sam ga potiskivao. Kad sam nju ugledao, grizodušje je sasvim nestalo… Bila je prelijepa, najljepša djevojka koju sam do sada vidio.

Njen miris me je omamljivao. Haljina, koja se  stopila sa njenom kožom me činila napetim. Uživao sam gledajući je dok povlači dim cigarete. Znao sam već tada da će ta noći bit duga.

Ambijent je bio miran i ugodan, a uz vino i naše priče o ljubavnim neuspjesima i samoći odveo nas je do slučajnih dodira… Još smo glumili “kulturnjake” sve dok je nisam ispratio do stana.

Već je prošla ponoć, a nisam je želio tek tako pustiti. Oboma nam je iz očiju vrištalo da želimo jedno drugo. Izašao sam iz auta za njom, drsko je uhvatio za ruku, okrenuo prema sebi i poljubio. Godilo joj je. Nasmiješila se i predložila da nastavimo u stanu na što sam, naravno, bez ikakvog razmišljanja pristao. Pa kao da je mene pitala sto će reći!

Brzo smo skinuli sve sa sebe i dočepali se kreveta. Od našeg davnog poznanstva imao sam par natuknica šta voli. Time sam se vodio…

t1

Voljela je gledati se u oči tijekom sexa, voljela je da joj je noga presavijena u koljenu.

Bila je to sparna ljetna noći. U naletu strasti i užitka to nam nije ni smetalo. Bili smo sasvim jedno u drugome i jedno s drugim.
Noć kad sam utažio svoju želju, kada sam uživao što sam napokon dobio ono što sam dugo želio, a nisam prije mogao. Noć kad sam postao pohlepan.
Noć kad sam možda na neki način izdao najboljeg prijatelja
Noć kad sam bio samo čovjek.
Bila je to noć za pamćenje.

Poslije te noći, nizalo ih se još, ali sve se svodilo na sex bez ikakvih emocija… Samo strast. No, i ona se brzo ugasila.

Ako me pitate da li sam za sex sa bivšom najboljeg prijatelja, moje mišljenje već znate.

Nemojte biti prestrogi. 🙂

 Vaš Slaven

[email protected]

Komentari

Neki baner