Late night story

Savršena večer…

Kako divna večer…mirna večer kod kuće i puna planova za uživanje. 🙂 Topla kupka… mazuckanje s kremicama. I trenuci za užitak pod dekicom uz filmove. Navukla sam široku majicu i bokse. Pripremam si sve za ugodnu večer bez puno kretanja. Sve mi je na dohvat ruke. Puštam si neki ljubić i ušuškam se u dekicu.

Čuje se zvono, koje sam se dogovorila sama sa sobom ignorirati. Ali ne odustaje. Ustajem i idem virnut tko je, zaboravivši da sam polu gola. Otvaram… a na vratima ni manje ni više nego moj bivši prijatelj. Malo nam je neugodno, ali pozovem ga da uđe. Baš mi je do zajebancije. Nisam ni pitala po šta je došao niti je on pokušao objasniti.

fine-art-nude-shadows-glamour-boudoir-photography-photographer-tempe-phoenix-arizona-orcatek

Pripremam nam topli čaj, svjesna da su mu oči zalijepljene za moje tijelo i da prati svaki moj pokret… namjerno se istežem do najgornjih polica i izazivam ga…

Čujem polagane korake, ali ne obazirem se… znam da prilazi, odjednom osjetim njegov dah na svom vratu, ne dodiruje me… samo mi je jako blizu… uzbuđuje me njegov topli dah. Prelazi mi polagano po rukama prema ramenima, miče kosu… i sasvim nježno i polako mi utisne vlažan poljubac na vrat… polagano zavlači ruke pod majicu… naježila sam se od njegovih dodira… pašu mi… stisnuo me uz sebe, osjetim ga na guzi. Tvrdog. Spremnog.

Ali, danas ne… ne želim brzinski u kuhinju na stojećki… okrećem se, njegove hladne ruke se polagano spuštaju po mojim leđima… hvata me nježno i polako za guzu i stisne. Mmm… koji osjećaj usporenog filma. I ja sam napaljena i spremna… ljubim ga po vratu i šapnem mu da idemo u boravak… pušta me da ga vodim dok me ljubi i skida… do boravka smo oboje samo u boksama.

nude

Posjedne me na trosjed, nagne se i poljubi me… onako nježno, polako i s puno želje… klekne ispred mene i povuče me prema sebi, ljubi me po grudima, gricka bradavice… uživam… baš mi to treba, nježno i nestvarno. Ljubi me po trbuhu i bedrima…naslanjam se dok mi skida bokse… mmm vlažna sam i jedva čekam nastavak. Ljubi me i liže, topli dah i vlažan jezik… gubim se u užitku, sasvim polako mi ugura prste… toplina me vraća u stvarnost, želim ga… jako ga želim.. .ustaje da se skine… al’ prije samog seksa želim ga osjetiti u ustima… lagano ga ližem, od korijena prema vrhu… mmm, da to je to… oboje smo spremni… legnem… ali mi kaže da se okrenem potrbuške… ne pitam puno, slušam… širim noge… ljubi me po leđima i guzi… skupi mi noge i izravna ih, malo sam zbunjena ali u mislima je samo: “go with the flow”. Prekorači me i sjedne tik ispod guze, osjetim ga toplog i tvrdog… mazi me i ljubi po cijelim leđima, prolaze me trnci. Naslanja se svom težinom na mene i stavi mi ga… mmm, neopisivo dobar osjećaj… polagani, usporeni sex… pun nježnosti pomiješan s njegovim i mojim gubljenjem, između užitka i stvarnosti, oboje jednako uživamo. On me povlači za kosu i ljubi… postaje grublji i sviđa mi se, oboje smo na granici užitka i svršavanja, sva osjetila su na maksimumu… mmmmm, svršavam prije njega i kao da je sva snaga izašla iz mene, vadi ga i svršava mi po guzi… ljubi me, priča mi, ne čujem ništa… samo se smijem… savršena, savršena večer bez puno micanja 😉

Fantasy

Komentari

Neki baner