Život

Moj savršeni…

Oh, bilo bi ga divno upoznati. Ali s godinama postajemo izbirljivi kažu. A ja sve ove godine dječje i ove odraslije zamišljam svog savršenog na samo jedan način. Za sada su mi tvrdili da ne postoji to što ja želim i “tražim”. Ali odbijam vjerovati u to…

Ovako je zamišljen u mojoj glavi… Prije svega je sretan i veseo po prirodi… Da, ima problema ali zna da se radi kiše ne treba nervirati. Voli šetat’, ne radi romantike, već zato što je to zdravo za mozak. Voli pričat’ o životu i snovima, ali voli i šutit’ u mraku i ne misliti na ništa. Zna se brinuti za sebe, zna da je muško i da peglanje ili kuhanje ne umanjuje njegovu muškost niti škodi njegovom egu.

rapper-1403313_960_720

Voli djecu i želi ih u svom životu… Jer zna da tada možeš skakati po lokvama, ljuljati se, glupirati i sam biti dijete bez da te čudno gledaju. I zna uživati u životu i svim sitnicama koje život nosi i ima. On ima svoj mali osobni svijet, za koji znam da postoji, ali je samo njegov i to mi je sasvim okej. Jer i ja imam svoj mali svijet, on smije poviriti u njega… ali ne i čeprkati po njemu. On ima hobbye koji ga vesele, a meni se ne moraju ni malo sviđati… On je individua koja ima svoje ja, ali poštuje i moje.

On je neko s kime bih kuhala i zabavljala se, ali i kosila travu i slagala drva. Onako znate… da zajedno pod dekicom gledamo filmove, ali i plešemo na nekom koncertu. Zna biti društven i otvorenog uma. Uvijek imam nešto za naučit’ od njega, al’ i on od mene. Zna da se ljude nikada ne smije osuđivati, niti preispitivati njihov način života. U mojoj glavi mi se nadopunjujemo na onaj savršeno ne savršen način. 🙂

Voljela bih da bude netko ‘ko bi znao izaći na kraj sa mojim jakim karakterom bez uputstva. I da me poznaje toliko da zna pričati sa mnom, o temama u kojima postajem pikava i svadljiva. Želim da me zna pustiti na miru, ali i stati mi na rep.

hands-437968_960_720

On je moj partner za do kraja života, partner u zabavi, glupostima, svađanju ali i u ljubavi. Neko s kim sam ja kakva jesam. On zna izvući iz mene ono najbolje, ali i ja iz njega.

Želim onoliko koliko i dajem. Želim mu se veseliti i onda kad mi ga je dosta, želim da me zna naljutiti i želim da me nauči pokazati osjećaje i da briljira u svađama… želim da ima onaj zagrljaj koji liječi. A ja nudim krilo i rame za sve teške dane. Da zajedno budemo jači. Želim da mi bude najbolji prijatelj. Želim da je stvaran u svakom obliku… sa svim manama i vrlinama, bez lažnih osmjeha, obećanja i ostalih sranja.

Nesavršeni postojiš li ti uopće?

Alisa

[email protected]

Komentari

Neki baner