Život

Alisa i Petar Pan…

Hm, što sam starija to sve više upoznajem Petra Pana. Ima posao, ima i godine, na pola sređen život a ponašanje “skoro sam punoljetan”.

Petar Pan voli imati nekog za zagrliti, kod nekog se stisnuti, da mu je čisto i oprano, da se ima kome požalit ili pohvaliti ali to je sve. Nije nikako veza, samo neko čudno prijateljstvo.

Tu je kad mu paše, i nestane kad želi. Jako je slatkorječiv, drag i simpatičan. Ne, ne boji se on veze nego obaveze. Obaveze da će biti vjeran, obaveze da će biti tu za vas, obaveze voljeti vas kad i niste baš neke volje, obaveze s nekim podijeliti osjećaje i obaveze da ćete se nekad povrijediti.

peter-886132_960_720

Petar Pan je dječak iznad tridesete koji bi volio imati max 20, kao briga ga za godine i ne gleda na to. Bira što mlađe ali punoljetne cure, pomalo glupave i zaljubljive. Kad se ona opameti, nađe novu. Takvih ima i u 40-ima i 50-ima. Nažalost… ima ih sad već puno. Velike maze koje bi rado bile male.

Ma gdje su samo nestali muškarci?! Ne mislim na one “muškarce” s toljagom. Mislim na one prave. One koji znaju da su muško i koje ne trebaš na to podsjećat stalno. Oni koji će te primiti za ruku i zagrliti u javnosti bez da ih dira tko će šta reći. Oni koji kad zeznu znaju reći “jbg sorry” i to misliti. Oni koji su jaki u karakteru, koji će s tobom kroz život. Nekad će on vući tebe nekad ti njega i to je skroz oke. Neće ga boljet’ ego jer si u nečem bolja, jer i on ima svoje vrline. Neko tko zna kad je tren za bit Petar Pan a kad odrastao muškarac.

Da li oni uopće postoje? Neko tko želi vezu, obavezu i obitelj s vremenom? Oh, skoro sam zaboravila. Ima ih… u jednom trenutku života im sine ideja da bi bilo zabavno imati obitelj ili se oženiti jer su već svi iz društva pa da se uklopi. Eh, takvi nakon rastave su ponovo rođeni. Takav Petar Pan uvidi da je ipak teško imati obitelj, ženu, djecu… I pobjegnu glavom bez obzira jer im eto dosadi. I vraćaju se ponovo u svoju mirnu i sigurnu luku. Nigdjezemsku…

neverland-002

One koji se nađu, prepoznaju u tekstu neka se ne naljute. Nije namjerno… A i nisam kriva sto ste takvi, ja samo pišem o tome. 😉

Alisa

[email protected]

Komentari

Neki baner