Život

Sretan rođendan :)

Često tijekom života zatvarala su nam se mnoga vrata, shrvani onim što je ostalo iza njih nismo ni primjećivali da su se pred nama otvarala nova. Svjetlost koja je dopirala naprijed uzimala je maha, pa smo kao ljudi samim time i misaona, te znatiželjna bića odlučivali da pravimo nove korake. U tome i jest poanta života! Meni su se, recimo tako, prije nekih 5 godina otvorila jedna vrata, puna svjetlosti…. A na njima je stajao ON!

Danas kad se sjetim svega mogu reći da smo ostarjeli zajedno, ne u punom smislu te riječi, ali svi oni koji su imali slično iskustvo shvatit će me. Po mom mišljenju postoji nekoliko vrsta odgoja, kućni odgoj, školski odgoj, te ulični odgoj pod kojim se između ostalog podrazumijeva ona rečenica “S KIM SI TAKAV SI”.

E pa ja sam s njim, s njim sam još od početka tog kako sam ga nazvala “Uličnog odgoja” i znate osjećam se tako sretno, ispunjeno. Iz dana u dan. Preživjeli smo mi mećave, progonile su nas svakakve brige. Oluje su kružile oko nas. ALI U TOME ŠTO SMO KAO JEDNO, PRONAŠLI SMO SPAS. Ponekad pričamo bez riječi, nekada čak imam osjećaj da mi može čitati misli. Pitam se da li mu je to dosadno, s obzirom na to da mislim samo o njemu! Vjerujte mi i danas, nakon pola desetljeća nisam srela nekog ‘ko me fascinira i inspirira u pola kao on.

birthday-cake-757103_960_720

Njegov utjecaj me čini boljom osobom, sve što je potrebno jednoj djevojci nalazi se u tom dubokom pogledu, očima boje kestena. Žao mi je svih onih koji ne vjeruju u ljubav, VJERUJTE MI, TA ISTA POKREĆE SVIJET. Ta ista čini čuda, zbog nje i ono nemoguće odjednom postaje moguće. Dok se ne zaljubite kompromis će vam biti nepoznata riječ, ponos najveće čovjekovo dobro. No, dolaskom ljubavi stvarate nove granice, proširujete poglede, spuštate zidove. Ljubav stvara nevidljivu nit od srca do srca, a zagrljaj voljene osobe nas ući smislu življenja. Ako me netko pita gdje mi je dom, sjetim se topline zagrljaja, te ruke spasa, odgovor već znate. ON JE MOJ DOM.

Toliko sam sretna jer rastem u njemu i on u meni. Možda nam nekada postane i monotono, al’ u ovakvim trenucima sjetim se svega. Svega onoga što smo zajedno prošli, cijenim svaki dan, svaki sat, svaki tren. I baš zato se ponosim njime, ponosim nama. LJUBAVI MOJOJ SRETAN NJEGOV DAN. NJEGOV ROĐENDAN.

❤️D❤️I❤️N❤️O❤️
Zauvijek budi ono sto jesi, razlog mog postojanja!

I upamti:
Zbog puno stvari u životu poželimo umrijeti, ti si jedna od onih zbog kojih želim živjeti!

VOLIM TE ❤️
12.10.2016

Danijela Kukić

Komentari

Neki baner