Život

Tvoje tijelo…

Hej, tu sam! Vidiš li me? Haaaaloooo???

To sam ja, ovaj…to si ti!

Pogledaj me!!! Pogledaj me bez da se stidiš… Pogledaj me bez da me osuđuješ i tražiš mane!!! Ja sam tvoje tijelo… Kuća tvog srca i tvoje duše. Dom tvoje ljubavi.

Drugi me vole….

neck-1211231_960_720

Zašto onda ti ne možeš?! Zašto mi tražiš mane? Pogledaj me i reci mi da sam lijepo 🙂 jer zbilja jesam! Radi mene možeš zagrliti sve koje voliš! Možeš šetati, plivati,  možeš ljenčariti….I to znam! Hajde, priznaj – lijepo sam!! 🙂

Ja sam puno više od velike guzice i malih sisa, puno više od celulita na bedrima i dlaka na rukama…pogledaj samo! Pogledaj me njihovim očima! Zašto mi tražiš mane? Savršenije ne mogu biti!

Počni me voljeti i prestani me se sramiti. To sam samo ja!

To smo mi….od začeća zajedno. Savršenije ne mogu biti! Ne mijenjaj me! Prihvati me, jer ja tebe jesam. I onda kad me ne voliš i kad me osuđuješ …ja sam i dalje tu. Ja sam tvoje tijelo, hajde da uživamo u ovom životu! Nije bitno da li imam velik nos, male oči ili klempave uši.

Izvuci najbolje od toga i nemoj me se sramiti!

Prihvati me i daj da uživamo zajedno! Ima puno ružnijih stvari od bubuljice na čelu. I puno ljepših od savršene linije. Hajde, ponovo probaj- reci mi da sam lijepo takvo kakvo jesam!

Drugi me vole, pokušaj i ti!!

Tvoje tijelo

 

Alisa

[email protected]

Komentari

Neki baner