Late night story

Požuda…

Gledamo se, kako se gledaju djeca kad se prvi put zaljube. Istražujemo… kao da nam je prvi put, pa se bojimo dodira. Ljubim ga, kao da mi je to zadnje što ću u životu učiniti… osjećam napetost, strah i grizodušje, ali ne marim, jer tijelo je jače. Ono uzima što želi bez razmišljanja.

Tonem u njegovim rukama kao vojnik pogođen na straži. Osjećam njegove ruke na svom vratu i lakoću s kojom pokorava moje tijelo… bitka koju gubim. Dobivam li rat?

ulalaPodižem usne tražeći njegove, dok osjećam kako lagano razmiče moje noge i čeka a ja se propinjem od želje. Promatra me dok se mučim i iščekujem… Što mi je? Ne bih se smjela tako osjećati? Ne s njim… ali svejedno ga želim.. gledam molećivo dok on ulazi u mene i lagano zubima hvala moje usne pa me ljubi strasno dok hvatamo isti ritam… brzo pa sporo pa opet brzo. U trenutku me okreće i sad sam na njemu, vladam i urezujem nokte u njegovu kožu.

Žena je opasna dok vlada. Opasna dok ju preplavljuje strast.

Van pameti osjećam kako me preplavljuje užitak, dok u nekom ludom ritmu prestajemo biti mi… postajemo netko drugi, dvije životinje. Divlje i neobuzdane. Otvaram oči i vidim ga kako se smiješi… na domak vrhunca podiže me i okreće, nadvija se nad mene, nad moja ramena. Rukama obavija moje grudi. Osjećam ga na svojim leđima… nadima se i ulazi opet u mene. Pomalo je bolno ali tako godi. Opet se uhvatim kako razmišljam što mi je, ali odbacujem tu misao, sada nije važna.

Osjećam ga kako uživa, kako mu ovo godi i koliko mu bolno nedostaje… moje tijelo. Ta misao me prestravi, ali osjetim još jedan val vrućine i potpuno mu se prepustim. Umorni padamo jedno uz drugo i tonemo u san…

Bude me prve zrake sunca, što mi prže obraze… otvaram oči i promatram ga kako mirno spava. Šutim i osluškujem nam otkucaje srca. Za koga sad ta srca kucaju, pitam se. On se budi, smiješi se i svojim usnama me traži.

Igra ponovno počinje. I osjećam kako gubim razum. On je već na meni, u meni… bez kontrole se prepuštam kao da mi godi biti igračka. Zar mi toliko nedostaje, ta prokleta strast… ili on? Nije važno, još jedan val vrućine… ovo je bolje od bilo koje droge – pomislim.

Fantasy

 

Komentari

Neki baner