Život

Real women…

Stvarna žena, najčešće nema savršenu guzicu, ali se najtoplije i najiskrenije smije. Stvarna žena nije svakog dana na frizuri i manikura u skupom salonu nije joj najvažnija misija, ali ona ti nikad neće zamjeriti ako se nisi stigao obrijati. Stvarna žena ponekad zastane ispred Gucci-evog butika ali radije plati račun za struju.

Stvarna žena nema silikone u grudima, usnama, obrazima… ali zna zagrliti i utješiti. Stvarna žena ne šeta ulicom u štiklicama za ciče zime poput heroina serije Sex i grad, ali zna skuhati najfiniji ručak i tebi bolesnom donijeti topli čaj u krevet.

la fam

Stvarna žena ponekad očijuka s barmenom u poznatom kafiću ali dolazi kući k tebi. Stvarna žena ne šeta modnom pistom u bikiniju veličine 36 ali za svojom blagajnom, u svome kiosku, za šivaćim strojem ili uredskim stolom radi često prekovremeno kako bi ti poklonila onaj sat koji si tako dugo želiš, za rođendan.

Stvarna žena nije često najveća bomba koju bi mogao zateći na najvažnijem partyu godine, ali je jedina koja te neće odmjeriti od glave do pete i obratiti ti se tek kad spazi Armanijevu košulju u kombinaciji s nekim još razvikanijim modnim dodatkom.

Stvarna žena poželjet će ponekad da joj se pokloni narukvica sa Swarovski kristalima, ali će biti presretna ako se samo sjetiš njenog rođendana i pokloniš joj cvijetak, pa makar ga ubrao na putu kući, u susjedovom vrtu, a ona te vidjela kroz prozor.

Stvarna žena gotovo nikad neće biti božica koju si zamislio i isklesao u svojim snovima ali bit će svoja i znat će davati. Stvarna žena je ona koju ugledaš tek kad shvatiš što se krije pod krinkama šminke, tek kad shvatiš kako bi te samo ona istinski voljela…

Zavodnica

[email protected]

Komentari

Neki baner