Iz njegovog kuta

Srce – najveća erogena zona?

Sa koliko sam žena spavao? Vjerovatno bih ih mogao nabrojati. Kad bih zastao i razmislio dokučio bih im i imena. Nisam kurvar, nisam ni prosječan. Nešto između toga. Zar je to uopće i bitno?!

Ako se pod “spavanje” podrazumijeva sex i vođenje ljubavi, onda ja čak s velikom većinom nisam ni spavao. To bi bio sex na brzaka, poslije nekog tuluma ili sex u autu, na haubi. Sex na mnogim mjestima, najmanje u krevetu. Zbog dosta starijeg izgleda nego što zaista jesam i neuzvraćene ljubavi koja me preoblikovala u običnog ljubavnika možda ne rano, ali svakako naglo sam počeo mijenjati žene. Tražiti nekakvu utjehu u tome. Zbog navedenog su to bile cure nekoliko godina starije od mene.

S  njima je nekako bilo i lakše, nisu bile emotivno krhke i opterećene ljubavlju a puštao sam ih da “vode” igru. Igru koja je bila moja, ali po njihovim pravilima. Iskustvo se stjecalo praksom, na sljedećoj bih primjenjivao ono što me predhodna naučila ili što ju je ložilo pa i dovodilo do orgazma.

Ljeto je uvjek bilo posebno, tople noći i vreli dani bili su moji partneri. Izgubio sam svaki strah, postao samouvjereniji, lakše sam prilazio, zavodio i odvodio do kreveta.

Po pogledu sam znao! Strastveno ili nježno, grubo ili vatreno. Od tipičnih laži i dugih priča do jednostavnog uzimanja i kidanja hulahopki ili samo dizanja haljine i micanja tangi u stranu. Uživanje je bilo sve, ali i jedino bitno. No, i to je postalo dosadno.

14801026_10154586364102645_1949076701_n-1

Želio sam više, otići dalje, zavesti i spavati s nekim nedostižnim, nekom zabranjenom. Uspio sam u naumu. Na red je došla i udana žena, bila je savršena ali je živjela u savršenoj laži, bila je nesretna i bila je željna pažnje, “lažne” ĺjubavi i dodira. To sam iskoristio, to je bila jedna nova razina. Tajna mjesta, jači adrenalin i veći osjećaj opasnosti i uzbuđenosti. Nakon nje je došla još jedna udana, čisto iz hira.

Jesam li osjećao krivicu? Nisam. Imponiralo mi je, ali i njima. Nisu bile vjerne, a ja sam bio samo pridjev kad im ne ide.

U današnje vrijeme je bar lako mijenjati partnere, svi se jebu na svakom ćošku. Spavanje više nije osobni delikates dvoje ljudi  koji se vole i poštuju, već samo prljavi sex da zadovolje svoje tjelesne potrebe. I mene možete osuditi, možete misliti da sam muška kurva, ali sve svoje partnerice sam poštovao. Ostale su moje, nikad nikome prepričane. Ali svaka je znala da je sve to samo sex, ništa više im nisam mogao ni pružiti.

Nisam ih bio sposoban voljeti. U tom dijelu sam bio osakaćen. Samo ljubavnik, samo to!

U toj igri jučer ni sutra nije postojalo. Tu i tamo se ponavljalo. Ali katkad mislim da su moje partnerice zapravo mijenjale mene a ne ja njih.

Ako me opet pitate s koliko sam žena spavao reći ću vam:
– Samo sam s jednom spavao.

Kraj jedne se budio. S jednom vodio ljubav i bio potpun. Sve drugo je bilo samo bludnički čin. Na kraju svakog čina bih ja ostao sam. Vraćale su su one ali uvijek bih na kraju ostao sam. Jer ona mala je našla momka i zaljubila se, ona se treća zaručila i udala. Ona udana se vratila mužu, ona šesta ili sedma samo uputi skroman pogled u prolazu a ona ne znam ni koja jednostavno okrene glavu.

Mislite da je fora bit zavodnik ili šarmer ili jednostavno gradski “prčo”? Vjerujte mi nije, nimalo.

Najveća erogena zona je srce! Ako nju uspijete pronaći i zadovoljiti, sretni ste. Ljubiti, maziti, spavati i čuvati onoga koga volite je luksuz i najveće znanje i umijeće.

Vaš Slaven

[email protected]

Komentari

Neki baner