Život

Udaranje petama odostraga…

Ne znam bi li ili ipak ne bi?! Ne znam zašto ne znam, a ni ne živciram se puno oko toga. Bilo bi dobro da znam, ali kad ne znam, što mogu? Brinem se samo da me ne bi koštalo nesanice. Bit će to velika šteta , jer sam si već pripremila 2-3 stvari koje sam planirala sanjati… i  sve to nije zapravo važno.

bed-linen-1149842_960_720

Uvijek se mogu probuditi ako mi se snovi ne budu svidjeli, a mogu i zaspati ako mi se ne bude svidjela zbilja. Znači, nema živciranja! Odlučila sam da će mi se sviđati, kako got bude. Tim više što je vikend, pa onda tek mogu sve što hoću, a naravno da hoću preslagivati ormar, izribati zahod, istrljati podove i ganjati paučinu. Inače uživam i paucima postavljati zasjede i jesenske muhe odvraćati od ulaska u svoj topli dom. Vikend provesti uz štednjak oduvijek je bilo predmet mojih najdubljih snova, a razvlačenje štrudela je tek u redu s baškarenjem u najboljem wellnessu. Ljenčarenje i udaranje petama u pozadinu je zapravo dosadno i bezvezno, pa sam na posljetku sretna što to neću morati.

Poput svake tipične balkanske žene, volim kad me trebaju, sretna sam da prljaju i najvolim kad sve useru i razvuku po kući, jer onda imam pred sobom poticajan, kreativan i aktivan vikend. O tome sam sanjala još dok sam bila djevojčurak i sada sam sretna jer je ostvarenje mojih snova svakog petka iznova ispred mene . Je l’ ima veće sreće za jednu običnu ženu?!

Vaša Dora

[email protected]

Komentari

Neki baner