Late night story

Magija…

Vjeruješ li u magiju? – pitao ju je tiho, šapatom. Usne su mu bile sasvim blizu njenog uha. Osjetila je topao dah na vratu, zajedno s vrućinom koja joj se sirila kroz leda.

Uvjeri me… – prošaptala je. Osjetila je da se ovlažila i to ju je dodatno napalilo. Prebacila je nogu preko noge, kao da je htjela ugušiti val uzbuđenja koji je prijetio svojom silinom. I on je znao da je vlažna. Silno je želio osjetiti njenu putenost. Htio ju je uzeti odmah i bez zadrške. Želio ju je odvesti na put do zvijezda, no njegov ego je tražio da prvo vrišti od užitka i grči se od zelje za njim.

woman-683334_960_720Htio ju je cijelu i odmah, ali morao je prvo osjetiti da i ona njega želi jednako. Trebala mu je topla i podatna, a istovremeno divlja i strasna. Klizio joj je prstima kroz leđa, dok mu je u drugoj ruci bubrila njena dojka. Bradavice su joj nabrekle, a tijelo lagano drhtalo. Bio je lud od želje, kao i ona. U sljedećem trenu sjedila mu je u krilu i lagano se promeškoljila kao da bojažljivo istražuje mjesto na koje je uvalila guzu, a zatim se poigrala bokovima vrteći ih u koncentričnim krugovima. Prvo pažljivo i vrlo polako, a onda sve brze i brze. Shvatio je da ispod haljine nije imala ništa. Shvatio je i da mu srce udara u grlu. Mislio je da će mu mozak eksplodirati ako je ne uzme istog trena. Bio je već dugo tvrd poput kamena i nestrpljivo čekao da osjeti njenu mekoću i podatnost.

Stavio je obje ruke na njene bokove i polako slijedio ritam koji je nametnula. Njegov ud propinjao se uz njenu guzu i kapljicama užitka vlažio put kojim će kliznuti u nju. Ona se izmicala izazivajući. Čas mu je nudila nabreklu dojku, čas je pokrivala rukom. U jednom trenu bio je gotovo u njoj, a već u sljedećom ga je opkoračila i ustima skupljala kapljice nektara s vrha njegove muškosti.

Okrznula ga je nekoliko puta nježno zubima, pa jezikom pomazila. Znala je da ga time uzbuđuje do granice ludila. Svojski se trudio ustima dohvatiti njenu bradavicu, ali ona je nemirno lutala istražujući njegovo tijelo. Želio je osjetiti njen okus, nježno joj jezikom prijeći preko klitorisa ili barem prstom istražiti mjesto koje ga je pozivalo da ude. Ponovo se vrpoljila izazivajući navale užitka i sebi i njemu. Znala je da neće još dugo trpjeti izazivački pogled kojim mu je pokušavala prkositi, ali rado se igrala vatrom. Iznenada ju je čvrsto uhvatio oko bokova i nasadio na sebe uz divlji uzdah.

Zajecala je od užitka i nastavila vrtjeti bokovima s njim duboko u sebi. U tom magičnom trenutku divlje ekstaze, bio je svjestan užitka koji su oboje osjećali. Ona je zatvorenih očiju plesala bokovima u zajedničkom ritmu i nabijala se na njega.

girl-1258738_960_720Pred očima mu je zaiskrilo tisuće varnica dok je prodirao u nju svaki put dublje i jače. Ona je stenjala od strasti i zelje, hvatala zrak i ritmično se nabijala na njega. Bili su dvije zvijeri gladne divljeg užitka. Nije tu bilo pripadanja niti obećanja za cijeli život. Ovo je bio sport, a oni su oboje željeli biti na tronu. Polako su se umirili i svatko iza zatvorenih očiju, još je malo uživao u prethodnim trenucima. Oboje su pokušavali smiriti disanje i prizvati se u stvarnost. On je potražio njenu ruku, a ona se samo promeškoljila.

Kažiprstom joj je lagano prelazio po dlanu, dok je mirno ležala u svojim mislima. Dakle, to je njegova magija?! Magičnost u magičnoj magiji. Igrala se riječima da bi lakše smirila misli i disanje.

Ti si vodoravno ostvarenje svih mojih snova! – šapnuo joj je na uho i gricnuo je.

t1Ako je to bio kompliment, hvala! A sad ćemo vertikalnim pomicanjem nogu, odvesti ostvarenje tvojih snova ravno do kupaone.- smijala se, glumeći strogoću.

Zafrkancija ih je oboje oraspoložila i nasmijala. Trebao im je smijeh da prebrode onaj neugodni trenutak u kojem se mašta i ushit gase, a mozak ponovo preuzima vlast.

Malo prije su se ševili kao dvoje divljaka, a zapravo su bili skoro pa dvoje slučajnih poznanika. Nekoliko puta su se sreli u obližnjem kafiću i izmijenili par fraza u trenucima dokolice. Ništa posebno. Ona obična zena, ležerno odjevena i pomalo distancirana. Znala je ponekad poslije kupovine sjesti u kvartovski kafić uz kavu i prolistati novine.

On naočit muškarac koji ponekad zastane na putu kući i u istom kvartovskom kafiću, popije kavu. Nisu bili po ničemu posebni niti su privlačili pažnju jedno drugoga. Znali su se samo iz viđenja i izmijenili tu i tamo poneki pogled.

Njen je svakako bio prkosan i brz, jer uvijek je tako djelovala. Njegov nezainteresiran jer nije imao običaj dijeliti lascivne poglede damama oko sebe. Tako bi vjerojatno i ostalo da se nije svemir potrudio oko njih dvoje i ukrstio im puteve.

Fantasy

Komentari

Neki baner