Život

Klitoris kroz statistiku…

Piše u novinama da svaki treći hrvatski suprug, ne zna naći klitoris kod “rođene” supruge…a, znam iz vlastitog iskustva da “dlaku u jajetu” nađete kao od šale. Cccc …Dakle, svaki treći- istupite! Ostali trk u neki od državnih ureda po licencu za ovlaštenog jebača. Vi iz grupe “svaki treći” hitno oformite radne skupine i umjesto u birtiju, organizirajte si dopunsku nastavu. Žao mi je što ne možete vježbati jedan na drugome, ali možete razmjenjivati teorije i koristiti razna edukativna pomagala. Snađite se!

Na isti način naučili ste mnoge kompliciranije stvari i uspješno, kasnije kroz praksu nadograđivali svoja znanja. Osim toga, kroz politiku ste dokazali da znate sve o verbalnom sexu, zato vjerujem da vam ova sitna nadogradnja neće biti preteška. Uostalom, zar vam nije neugodno što znate natjerati avion da leti, a ne znate naći klitoris? Pritom, prilično precizno znate gdje ga trebate tražiti i na raspolaganju vam je vlasnica koja je spremna svesrdno pomoći da uspijete. Kad je onomad skupina vas pametnih i mudih smislila Ovršni zakon, djelovali ste mi kao netko tko ima sex u malom prstu, a tek mi ni na kraj pameti nije palo da ne znate naći centralno mjesto uživanja.Djelovali ste kao majstori sexa svih oblika.

Ajmo sad ozbiljno! Vjerujte mi, jako je bitno da otkrijete točnu lokaciju klitorisa jer tako pomažete svojim partnericama da manje glumataju orgazmične uzdahe i ritmične, strasne pokrete, a na suho. TO je vrlo stresno i frustrirajuće. Dodatnom edukacijom i zalaganjem pomažete i sebi, jer tako nećete pored sebe imati tempiranu bombu koja zbog dugoročno lošeg sexa, frustrirano ujeda i zajebava sve na što naleti. Došli smo do onoga što sam zapravo htjela reći, naime mislim da ste krivi za sve zločeste ženturače, za one od kojih se svima diže kosa na glavi, za nadrkane i svadljive, za one što nikad nisu zadovoljne, nasmijane i dobronamjerne. Sjetite se samo onih koje marširaju ulicom kao da imaju raketu u dupetu i onih što urliču kao zmajevi, na svaku riječ. Ima i onih uvenulih, što gledaju u pod, tiho govore i uvijek su “blago u gospodinu” samo na pola žive.

14813008_10207446468706159_1592702260_o

Pa, nadam se da ste shvatili vezu između klitorisa i sexsa, razliku između vođenja ljubavi i zadovoljavanja puke potrebe, a najviše mi je stalo da svima nama pomognete riješiti muke s onim gore opisanim ženama, jer vi imate prirodnu mogućnost ponivelirati njihovo djelovanje na okolinu. Svi ćemo vam biti zahvalni, jer priznajmo si da je sex začin života, a te dame djeluju nezačinjeno.

Napomena:

Detaljnije informacije o ovoj temi potražite kod svojih partnerica. Napominjem da kod pisanja ovog članka nije stradao niti jedan, hajdemo ga nazvati muškarac, niti su rađena istraživanja koja bi istog ugrozila.

Viktorija Herak

[email protected]

Komentari

Neki baner