Život

Dijetalno ogledalo…

Smislila sam novu, jeftinu i djelotvornu dijetu. Kad te uhvati glad, skini se do gola, stani pred ogledalo i dobro se pogledaj. Ako i dalje imaš potrebu jesti, onda ponovi postupak, ali pazi da se ne prehladiš. Još uvijek ti se jede?? Pa jbga, idi i pojedi nešto! Glupo je da dobiješ upalu pluća od gladi.

Dijetalni savjeti i uz njih garancija mršave ljepote, već odavno su glavna ženska tema, a kako sam žena ne mogu to ne primijetiti. Budući imam dugačku jezičinu, ne mogu ni ne komentirati. Sama briga o prehrani i zdravom življenju je stvar poštovanja vlastitog tijela, a kako je moje tijelo bujnije nego što je pristojno po današnjim mjerilima, često se nađem u raznim komentarima, što bucmastih, što lijepo vitkih ili rahitično mršavih žena. Najčešće se zabavljam postavljajući im pitanja i slušajući prilično neobične odgovore.

belly

Zaključak je uvijek isti – samonametnuta muka je ipak stvar defekta koji je evolucijski ugrađen u mozak žene (i ponekog muškarca). Zato, dragi muškarci (i poneka ženo), nemojte se osjećati krivima ako žene zbog vas pate. One bi svakako patile, s vama ili bez vas. Ona manjina žena koja jede kao čovjek, kreću se i brinu o tjelovježbi i ponašaju se kao ljud i- su zdrava manjina od koje trebamo učiti jednako mi bucmasti kao i vi bolesno usmjereni na izgled.

Učiti možete stojeći goli pred ogledalom, a možete o svome tijelu učiti i šetajući. Mogli biste se i češće sexati u svrhu zdravog razgibavanja, ali možete i brisanjem prašine i usisavanjem jednako dobro razgibati tijelo. Ako zdravo jedete i primjereno se krećete, dijetno ogledalo će biti sasvim dovoljno da održite zdravu i vitku liniju.

Volim vas,

Vaša Dora

Komentari

Neki baner