Fotografija

Moje fotografije – moj život…

Zašto se trudimo da budemo nešto što nismo? Koliko nam vremena zapravo treba da otkrijemo to što zapravo jesmo? Zašto sami sebe ne prihvaćamo nego udovoljavamo drugima? Jednostavno na neka pitanja nikad nećemo znati odgovore a na neke tek shvatiti nakon dugo godina. Ljudi trebaju naučiti živjeti u potpunoj “tišini“ da mogu biti sposobni za kaos.

 

sara

 

Eto ljudi, bolje da počnem pisati o sebi. Ja sam Sara Shabi (da prezime je strano, točnije libijsko). Imam 27 godina, uskoro 28. Ah da, što sam starija to sam mudrija možda, ili ipak ne. Dobro, da ne skrećem s teme, da me malo bolje upoznate, da dočarate svoj svijet kroz moje fotografije i moj život. Fotkanjem sam se počela baviti prije jedno 10 godina iz želje, snova i da pobjegnem od okrutne realnosti i problema, koji su me gušili sve više. Život me nije mazio i pazio. Morala sam naglo odrasti i uozbiljiti se i našla sam spas u svom svijetu fotografije. One su me vodile u jedan idiličan svijet, koji tamo vani ne postoji. I na neki način zahvalna sam na svim tim problemima jer ne bi se izgradila u osobu koja sam danas. Jaka, hrabra,svoja i kreativna. Volim to što radim i uživam. Svima bi trebalo biti tako u životu. Kada nam je teško nađemo si svoj svijet i budemo u njemu dok ne ojačamo. Kroz svoje fotografije stvarno želim dočarat svijet kakav je ,bio on ružan ili lijep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I za kraj, samo budite svoji jer s vremenom zaboravimo tko smo i što smo. Ne odustajte od svojih snova. Ponekad nas dosta tog koči u životu. Više nema izgovora, preuzmite kontrolu nad sobom. Budite inspiracija!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sara Shabi

[email protected]

Komentari

Neki baner