Iz njegovog kuta

Zašto se muškarci boje jakih žena?

Zašto se mi muškarci bojimo jakih žena? Pritome mislim na njihovu, karijeru, ambiciju i inteligenciju.

Upoznale ste muškarca jednu večer i privukao vas je svojim izgledom. Ostatak večeri proveli ste pričajući o nuklearnoj fizici i uz sve njegove atribute shvatili ste da je i pametan.

Onda vas je u jednom trenutku duboko pogledao u oči i rekao da ljepše oči od vaših nije vidio. Također ste zaključili da je šarmantan. Nastavili ste razgovor. Rekao vam je čime se bavi i pritom upitao vas. Kad ste došli na red da odgovorite, odjednom se niste mogle zaustaviti. Vaš opis je izgledao ovako, ugrubo: “Govorim 5 jezika, sviram 3 glazbena instrumenta, glavna sam UN-ova ambasadorica, direktorica uprave neke firme”.

Vaš odabranik je tada prestao disati, no niste primjetili jer je tako neodoljiv! Kasnije ste se razišli svatko na svoju stranu, a on je prohujao s vihorom. U redu, možda ste od svega navedenog osoba koja se bavi s četvrtinom gore navedenog, ali svejedno od njega nema ni traga ni glasa.

Vjerujem da ste bar  jednom u životu prošle taj scenarij. Ja sam doživio dosta sličnih! Uredu, nismo više u prapovjesnom dobu gdje su muškarci alfa i omega, da žene ovise o njima bez prava glasa, da muž udari šakom o stol i bude onako kako on kaže.

Ali žene drage pustite da budemo alfe, to nam je nekako u prirodi.

screenshot_2016-11-04-22-42-41-1

Ne traže muškarci glupe žene, samo ravnopravne kraj koje se neće osjećati slab. Muškarac osvaja pričom a žene izgledom.

Zato oni lažu a one se šminkaju.-ni s tom se tezom neću složiti. Mene žena oduševi svojim razmišljanjem, karakterom i zrelošću., pa i tajnovitošću, nikako nametljivošću. Žena koja odiše ženstvenošću, jednostavna i prirodna. Bez ukočenih pogleda i pokreta, žena koja ce se glasno nasmijati. Žena koja će biti avanturistica bez striktnog plana i programa, ali dakako s ciljem u životu. Razgovor bi trebao teći s laganim temama bez ikakve uporabe prvog lica jednine .

Iako vjerujem da imamo aseve u rukavu za obaranje s nogu i opće oduševljenje – ne treba ih otkrivati sve odjednom. Niti bi razgovor trebao postat nadmetanje. Možda jake žene poput vojnikinja ili policajki nisu sexy jer su muškarci ti  heroji a žene bi trebale biti bespomoćne.

Sve je to u našem umu.

Slaven

[email protected]

Komentari

Neki baner