Late night story

Sjećanje…

“Često se vratim u ono vrijeme kad sam te upoznala, znaš…”, kažem mu dok ležimo zagrljeni nakon burno provedene noći. Bila je plaža, društvo, after party, gitara, tarabuci, mnoštvo alkohola i gomila dobre energije. Neko vrijeme mladosti koje mi i sada izazove jezu na koži. Samo se zagonetno nasmijao.

“Znaš li koliko si me fascinirao sa žaram s kojim si svirao, dobio si me na prvu?”

“A zato si potrčala da preuzmeš tarabuk od mog druga, aaa?”

“Pa morala sam da se pokažem, nekako privučem pažnju, a i pratiti tvoju gitaru bilo mi je iznimno drago. Birao si moje pjesme.”

“Jesi onda shvatila da nisam skidao pogleda s tebe još od prve pjesme?”

“Da, shvatila sam i nervozu u tvom glasu kad si rekao mogli smo se i provozati s čamcem? Nakon moje tišine, već razočaran tiho si dodao ‘Znam upravljati s njim, ne moraš se bojati.’ Kao da je mudrost veslati, bleso.”

“Već sam bio pomislio da nećeš poći, već prihvatio.”

“Ma ja sam se samo bila prepala. Ti kao da si mi čitao misli cijele te noći, sve je bilo nekako čudno.”

“Kako si se samo prepustila poljupcu, bila si tako nježna, krhka da sam poželio da te imam tada.”

sexy

“I zašto nisi?”, upitala sam, sad sva puna požude? Njegove ruke koje su kružile preko mog stomaka do grudi takođe su se nosile s njom, privukao se bliže meni dok sam se okrenula po telefon da provjerim šta sam sve danas “prespavala”. Osjetila sam sad njegovo toplo tijelo na svome, njegov topli dah na svome vratu, njegove čvrste ruke na svojim grudima, dok sam gorila od želje da me ima. On se igrao s bradavicama, toplim jezikom prelatio preko mog vrata, a drugu ruku već zavukao u moje gaćice, dok sam se ja sva uvijela. Uzeo me ponovo, učinio jutro magičnim, i nježno i grubo u isto vrijeme, dok su moji uzdasi u njemu budili još veću zvijer. Dok je moja noga stajala na njegovom ramenu, a on sve više ubrzavao ritam dodao je samo “Zato što sam te želio imati i poslije.” Ubrzo zatim sam osjetila kako se mlaz njegovog užitka prosuo po mojim grudima. Dao mi je jedan sočan poljubac i dodao “Čekam te u kupatilu.”

A ja s njim uvijek posebno inspirisana uhvatila sam ga za ruku i požurili smo ka vratima, željni nove avanture. Volim buđenja pored njega.

Energična su.

Fantasy

Komentari

Neki baner