Život

Žensko tijelo…

Mmmmm….. Ravan trbuh, utegnuta guza, čvrste cicke. Moja savršena trojka koja stoji kao izmišljena. E to je moje tijelo. Ha ha ha….šalim se. To je bilo moje tijelo na koje sam bila ponosna i pokazivala sam ga
maksimalno. Nisam bila razgolićena kao da sam se zaboravila obući do kraja, već ukusno obučena sa istaknutim atributima. Danas moje tijelo izgleda potpuno drugačije.

Trbuh više nije ravan, guza više nije tako utegnuta, a ni moja trojka više nije ni čvrsta, a nije ni trojka😉 Moje tijelo je promjenjeno, izobličeno. Izbličeno zbog trudnoće. Tužna? Hmmmmmm….. Da li sam zaista tužna zbog toga? NE! Bila sam u početku. Ne samo u početku, bila sam tužna nekoliko godina. Ali došlo je vrijeme kad moje dijete ima 7 godina i ponosna sam što sam majka. I moje tijelo je dokaz tome. Ponosna sam na njega. Nije savršeno. Daleko je od savršenstva. Ali….. Ali je ono samo podsjetnik da sam uspijela. Uspijela sam jer sam mama. Mama najveće ljubavi koja postoji. Borila sam se sa viškom kila. Ma koji višak? Višak je kad imaš 5-10 kila viška. Ja sam imala 20 kila viška. Godinama smo se moje
tijelo i ja borili da otklonimo sve te kile. Danas moje kile nisu idealne. Ali ipak su moje. Obješen trbuh, višak kože i koja kila viška je moje tijelo. Skidam se do posljednjeg komada odjeće i promatram se u ogledalo. Razmišljam kako sam se promjenila. Nisam više ona utegnuta djevojka. Ali jebem mu to sam ipak ja.

slim-1391235_960_720

Zar je naše tijelo odraz nas? Naravno da nije. Moje tijelo nije isto. Ali nisam ni ja. Promjenila sam se. Odrasla sam žena. Sa vrlinama i manama. Ponosna na sebe i zadovoljna. Napokon sam zadovoljna. Zadovoljna sobom, svojim tijelom i svojim životom. Drago moje tijelo, hvala što si takvo kakvo jesi. Jer realno gledano moglo si biti i gore od ovoga. Drage ženice, počnite cijenit sebe i svoje tijelo, jer to ste Vi! To smo mi! Nesavršenog tijela i izgleda, ali ponosne na sebe i svoje rezultate koje smo ostvarile. Mi smo jednostavno savršene baš ovakve kakve jesmo!

Pamela

Komentari

Neki baner