Život

Uspjeli smo :))))

Samo ću vam nešto reći, pa idem spavati. 🙂 Ili da idem spavati, pa vam kažem sutra? Mogu i da vam ništa ne kažem, ali neću. Ili hoću? Možda da ne idem spavati? Ionako već imam podočnjake. Ili nemam?

Trebala bih imati. Moždaa ipak… Da vam kažem pa da mi prođu podočnjaci, ha? Zapravo šta fali podočnjacima? To je sexy, jel’da?? Dobro nije, ali ako se dogovorimo može biti da ubuduće bude. I?? Ne zanima vas šta sam htjela reći?

Ali vam je drago što imam podočnjakee? To! Sad vas prepoznajem…vi ste ti koji ste uvijek bili tu negdje, a nikad vas nigdje nema. Nikad vas nitko nije čuo, a svi su vas čuli. Nije da ste važni, ali bez vas ne možemo i nije da vas volimo, ali… ne volimo ni jedno drugo pa si svejedno falimo. Ne, nemojte ni pokušati,ništaa vam neću reći! Predomislila sam se!

Dakle, proslavili smo 1.rođendan portala. Iza sebe smo ostavili cijelu jednu godinu. Prvu i najtežuu, ali vjerojatno najljepšu. Pojeli smo i popili. Upoznali se zapravo i u realnom svijetu. Sad slažemoo dojmove i uživamoo u spoznaji da smo opstali i da zaista postojimo…

:))))

Dora

Komentari

Neki baner