Život

Kraljica Amazonki bliže Vama…

Svi već znate da su Amazonke izabrale svoju kraljicu koja će krasiti našu stranicu idućih mjesec dana, a to je Maja Varat. Ali ono što ne znate da je svaka učesnica morala da odgovori na pitanja koja je sastavio naš žiri. Bilo je i onih odgovora koji nisu izašli iz klišea, rekla bih sigurnih, a mi mo tražili nešto drugačije. Zato je Maja uspješno osvojila titulu kraljice Amazonki. Njena iskrenost, s dozom humora, neobičnost, ali u isto vrijeme ozbiljnost kupila je naš žiri. Donosimo vam pitanja i Majine odgovore kako bismo vam je približili.

Da li biste radije mjesec dana radili u staračkom domu ili u pogonu gdje se proizvode cipele?
Najradije bi da ne bih radila ništa osim onoga sto mi se radi, a to nije ništa od navedenog. Voljela bih raditi ono što volim i što me veseli, kao uostalom i vi vjerojatno. Ako vas je zanimalo da li glumim damicu, odgovor je ne. Mogu raditi sve sto trebam, ali moram biti sigurna da baš trebam. Suosjećajna sam prema bakama i djedovima i sklona pomoći svakome kome treba moja pomoć.

Zašto ste se prijavili na naš natječaj?
Zato što ste ga objavili. Zašto ste to učinili? Zapravo ste me izazvali!

Koja je Vaša definicija uspjeha?
Uspjehu ne treba definicija, jer živimo tamo gdje je lakše definirati neuspjeh. Vesele me mali, sitni, dnevni uspjesi. Kad ih sve jednom stavim na hrpu nadam se da će činiti moj život uspješnim.

Neuspjeha?
Poneki neuspjeh nikome ne škodi, ako ima dovoljno uspjeha. Definicija: neuspjeh je mogućnost da lakše postanem uspješna.

maja3Imate li natjecateljski duh? Dajte mi primjer!
Nemam nikakvih duhova. Natječem se svaki dan s dvoje malih patuljaka i uvijek je moja zadnja. Oni moraju na spavanje s kokošima, a ja mogu ostati duže od njih budna. Ako mislite da to nije natjecanje, varate se.

Tko su Vaši uzori i zašto?
A tko danas može naći uzore u ovom zbrčkanom svijetu? Imate li vi generalne životne uzore? Nemam često vremena naći sebe, a kamoli da tražim uzore. Puno ljudi poznajem od koji bi rado nešto naučila, ali generalno bih voljela biti uzor, a ne tražiti ih sebi.

Razlog zbog kojeg čitate tekstove na našem portalu?!
Znala sam da ćete to pitati. Znala sam! 😉 Za mnoge stvari koje radim u životu razlog je znatiželja. I vi čitate sad ovo što sam vam napisala i vjerojatno je razlog isto znatiželja. Autentični ste i to je jedan od razloga, a ostale ću vam nabrojiti drugom prilikom. 😗

Po čemu se razlikujete od svih drugih ljudi?
Stvorila sam Lukasa i Laru i to je definitivna stvar koja me razlikuje od ostatka svijeta. Njih sam mogla stvoriti samo ja.

Koju svoju manu nikad ne bi mijenjala?
Pa nemam mana! Niti jednu, majke mi! 😉

Što po vama znači biti Amazonka?
Stanovnica Amazonije koja ima dvije ruke, a radi 5 poslova odjednom.

Tko vam je najpametniji muškarac na svijetu i zašto bas on?
Aaauuuu! Generalno gledano svi muškarci su vrlo pametni? 😉 Pretpostavljam da vas ima i u ovom žiriju, pa ne bih svojim urođenim sarkazmom utjecala na vaš sud o meni.

Kad bi žene vladale svijetom, svijet bi bio..?
Žene već vladaju svijetom, samo se time ne hvale. 😀

Da možeš birati između ljepote i inteligencije odabrala bi?
Čokoladu, kavu s prijateljima, ljubav, zdravlje i naslovnicu na vašem i našem portalu.

Pusa!

Sigurna sam da vam je sad mnogo jasnije zašto je baš Maja naša kraljica. Ovim putem joj još jednom čestitamo, ostalim curama zahvaljujemo na učešću. Ovo svakako nije kraj, natječaja će biti još, pa vam poručujemo da ne odustajete i prijavite se za našu kraljicu idućeg mjeseca. Sretnoooo!

Ramiza Tibo

Urednica

[email protected]

Komentari

Neki baner