Život

Priča o pčelama i cvijeću…

Pričali su vam tu priču u djetinjstvu? Jesu, znam. Pričali su je i meni. Nisu vam rekli da odrasli vode ljubav, sexaju se ili se ševe, ali su vam pogleda uprtog u pod, i s očitom neugodom, ispričali pizdarije o pčelama i cvijeću. Muljarili su vam o području života koje život znači.

Jbga, da se netko nije ševio ne bi ti postojao. To sto si pametan, zgodan i neophodan znači da su uživali dok su vodili ljubav, jer inače im ne bi tako dobro ispao. Dakle, sex znači život. Ti koji ovo čitas, a misliš da je sex nešto prosto i prljavo, idi se istuširaj, pa se ponovo vrati, a vi ostali – ne zajebavajte svoju djecu i lijepo im recite kako stoje stvari.

Dakle, sex je zdrav, lijep, neophodan i prirodan. Sexamo se jer uživamo u tome. To što se vi sramite govoriti o tome je drugi par rukava. Naučili su vas da se o sexu ne priča, jel tako? Dooobro, crkva kaže da ne smijemo uživati u tome, nego zmirećki i u mraku napraviti dijete. No, znamo svi kako se može namagarčiti poreznike, policiju i crkvu. Uvijek možete reći da niste uživali, a za svaki slučaj imate i ispovijed. Ako niste vjernik, onda su stvari oko sexa nešto malo jednostavnije. Smijete legitimno uživati i dozvoljeno je da se ševite prema vlastitom nahodenju.

Iskoristite mudro vikend.

Voli Vas vaša Dora!

 

Komentari

Neki baner