Late night story

Božićno čudo…

Znala sam! Točno sam znala da mi je bolje da ne idem s njim na kavu. Ali otišla sam, pa kako god! Kava je započela dobrosusjedski sex, nakon poduže sezone kiselih krastavaca. On je bio slobodan, ja također. Božićno čudo je isto bilo slobodno i čekalo izgleda na nas dvoje. Pokucao je kratko i odmah ušao. Nisam stigla pokriti ništa od onoga što je bilo otkriveno dok sam sjedila u spavaćici, zavaljena u fotelji s nogama na tabureu. Spremila sam se za spavanje i nisam očekivala posjetu.

Opa!!
– Hej! Otkud ti?? Što si trebao?
– Knjigu koju si mi obećala na kavi.
– Znaš kako to ide s upadanjem u tuđe stanove? Pokucaš i pričekaš, onda ja ustanem, obučem se i otvorim ti kao čovjek!
– Trenutno mi se više sviđa moj način!
– Ne čini ti se da si me zatekao nespremnu za posjete?
Jok! Čini mi se da si taman spremna.
– Ti si uvijek tako samouvjeren ili samo na Božić?
– Uvijek kad igram na sve ili ništa, a sad upravo to radim. Lijepa si, Magdalena!
– Hvala! Sad uzmi knjigu i briši!
– A ne, ne! U svim filmovima bi me dama ponudila čašom vina i zamolila da sjednem. Ti si dama, je l’ tako?
– Dobit ćeš mojom damskom nogom u jaja!
– Ajde ne cjepidlači! Vidio sam više ljeti dok si bila u majici i kratkim hlačama, a sad imaš na sebi gustu svilenu spavaćicu i majkemi uopće ne vidim da su ti se bradavice ukrutile.
Daniel!
– Što? Zgodna si i poželjna! To već znaš i sama. Vino stoji u frižideru?
Daniel, knjiga je na polici iza tebe. Skoro će ponoć i upao si mi u stan nenajavljen!
– Susjeda, bila su ti vrata otključana, a skoro će ponoć. To na Balkanu znači da se smije ući. Ušao sam i sad je red da budeš dobra domaćica i ponudiš me čašom vina.
– Red je da te ponudim samo vinom ili ima još neki red za koji ne znam?
– Red je da dobijem i poljubac uz vino.
– A je l’?!
– Da.

U trenutku sam odlučila igrati njegovu igru. Ne znam koji vrag mi je bio, ali ustala sam i poljubila ga. Kao da je znao što ću napraviti, zagrlio me čvrsto i spretno. Uskoro više nismo znali tko koga ljubi. Ruke su mu znatiželjno klizile po mom tijelu. Čas su bile na leđima, čas na bedrima. Nestrpljivo i željno smo se istraživali. Zavukao mi je ruku ispod spavaćice i nježno stisnuo dupe.

Preplavio me val želje i zadovoljstva. Kad sam sljedeći put došla k sebi, moj susjed je sjedio na sofi, a ja njemu u krilu. Bila sam mu okrenuta licem, a raširene noge otvorile su mu put prema mojoj pici. Bila sam vlažna i željela sam ga osjetiti u sebi, ali on je imao drugačiji plan. Jednim prstom mi je polako prelazio po klitorisu, a drugim je ušao u picu. Potražila sam njegovu kitu. Otkopčala sam mu traperice i oslobodila ga. Bio je tvrd i sjajan. Kapljica užitka stajala je na vrhu kite koja se ponosno kočoperila. Polako sam se izmigoljila i obliznula ga. Zajecao je od užitka. Uzela sam ga cijelog u usta i oblizivala ga. Zabavljala sam se i uživala dok sam se igrala s njegovim strpljenjem. Najednom me prebacio na leđa i raširio mi noge. Na trenutak sam se ponadala da će me nataknuti na kitu, ali ne, još nije bilo vrijeme. Kružio je jezikom po mojoj pici, a prstima me ševio. Jedan prst je stavio u picu, a drugi u dupe. Raspametila sam se od užitka. Svršila sam bez najave i ustezanja. Imala sam osjećaj da mi se pred očima rasprsnulo tisuće prskalica, a tijelo mi je drhtalo kao da sam priključena na struju. Nastavio me nježno maziti prstima po pici i čim sam se umirila, ponovo mi je sisao klitoris. Luđak! Bio je stručan i vrlo usmjeren na moj užitak. Odlučila sam da je red na njega. Izvukla sam se, podigla na koljena i laktove i prislonila mu guzu na trbuh. Bio je vruć. Njegova toplina me dodatno uzbudila. Kita mu je bila između mojih guzova. Vruća i tvrda. Bacila sam pogled preko ramena i na trenutak ga pogledala u oči. Shvatio je što želim. Stavio je kurac u moje dupe. Najprije je nježno i polako ulazio milimetar po milimetar, a onda je šakama uhvatio moje guzove i jebao me s puno užitka. Baš kako sam željela. Držao me muški, čvrsto. Pasalo mi je. Još kako mi je pasalo. Teško je disao i imala sam dojam da će svršiti, ali njegova samokontrola je bila fantastična. Izvukao je polako kitu i legao ispod mene. Rukama me obujmio oko bedara i spustio me tako da je mogao dohvatiti jezikom picu. Ševio me prstom i jezikom. Sisao i nježno grickao. Na trenutak sam pomislila da ću se onesvjestiti od užitka. Shvatila sam da ću brzo ponovo svršiti, ali ovaj put sam ga željela u sebi. Povukla sam se niže i sjela na njega. Nataknula sam se željno i naglo. Uzdahnuo je i zgrabio me za bokove. Užitak je bio neponovljiv.

Osjećala sam svaki milimetar njegove kite u sebi. Svi moji mišići su se priljubili uz njega i stiskali se u ritmu divljeg užitka. U nekom trenutku me uhvatio za sise i nježno stisnuo obje bradavice. Pogledao me upitno u oči. Kimnula sam i predao se. Osjetila sam i njegov i svoj ludi užitak. Svršavao je u potocima, punio me i nabijao se u mene. Bio je divan i bilo je vraški savršeno. Neponovljivo!

Polako smo oboje dolazili k sebi. U toj divljoj jebačini, raspustila mi se kosa i prekrila lice. Polako je sklonio kosu i privukao me k sebi. Ležali smo mirni i tihi neko vrijeme. Zagrljaj je godio i njemu i meni. Možda smo i zadrijemali ili se samo tako činilo. Niti jedno od nas nije htjelo da čarolija završi. Znali smo oboje da smo si ovim zakomplicirali život, ali nismo marili.
Ujutro sam se probudila s njegovim okusom na usnama i onim predivnim osjećajem među nogama. Na stolu je bio papirić na kojem je pisalo “Princezo, uzeo sam knjigu, a na vino ću doći večeras!”

Anonimno

Komentari

Neki baner