Život

Livin’ la vida loca!

Sam naslov Vas može uvesti u moju priču. Dakle susrećete se sa jednim veoma uzbudljivim životom jedne beogradske tinejdžerke. „Livin’ la vida loca“ je često rečenica koja vas asocira na lud, zabavan i avanturistički život, pogotovo ako ga doživljava tinejdžerka koja je nedavno postala punoletna.

Živeti život punim plućima, i ne oklevati ni za čim, jednostavno predstavlja mene i moj karakter.

Mene možete zamišljati kao malu, slatku dobricu, što faktički i jesam, (moram se malo hvaliti za početak 🙂 ) ali kada sam u okruženju ljudi koji meni prijaju i do kojih mi je stalo jednostavno se pretvaram u ludog ortaka koji najviše od svega voli da popije točeno pivo.

Priznajem, nije ni malo damski, ali kada ceo život provedete pored mog oca, koji me oslovljava sa „sine tatin“, sve Vam je jasno. Mama je tu da me tera da oblačim haljinice, da se sređujem i da postanem dama, a ne da ceo život budem svima „ortak“ koji se više razume u automobile, nego 40% muškaraca. I ne, nisam osoba koja ne voli da se sređuje, obožavam da se posvetim sebi, i takođe da se doteram, i kao i sve devojke da budem primećena, ali ne i da budem u centru pažnje, to mi stvara veliku neprijatnost i nervozu.

Svi su dobro upoznati sa tim da je Belgrade night life, zagarantovan uzbudljiv i nezaboravan provod širom regiona. Volim beogradske klubove, ali kao i većina više volim da odem u kafanu. Naravno uz to se tačno zna sa kojim duštvom se ide u provod, ali izlazak sa mojim roditeljima je nešto što se nikad ne propušta. Jednostavno imam roditelje koji ne žele da prihvate da više nisu tinejdžeri, ali valjda ih zato i obožavamo, prosto su cool. 🙂

Moram Vam spomenuti i moju školu, umetnička škola, tako da mogu reći i da sam umetnička duša.

Moje zvanično zvanje u struci je fotograf, zvuči super, zar ne? I jeste. Stalno sam ili ispred aparata, glumim manekenku, ili iza, fotografišem predmete nedefinisanog oblika, kao i moj grad, Beograd.

Putovanja…da, krenula bih u avanturu u bilo koje doba dana ili noći. Obišla sam dosta država i gradova, ali toga nikad dosta. Imam zamisao u glavi da jednog dana krenem na put oko sveta, poznavajući sebe, biću uporna dok to ne ostvarim.

Nemojte misliti da u mom „Livin’ la vida loca“ nema mana, nema grešaka i padova koje bi, da imam priliku, ispravila. Ali dobro, život je velika knjiga (tako moji veterani kažu). Smatram da je moje vreme tek počelo.

Isi

Photo by Jevtić

Komentari

Neki baner