Info box

Nagradni natječaj – Iz Njegovog Kuta…

Dragi Čitatelji, ovim putem donosimo Vam pravilnik novog nagradnog natječaja, koji započinje u srijedu 11. siječnja 2017. i traje do 12. travnja 2017 godine, a u organizaciji portala AMAZONKE.COM sa sjedištem u Sv. Nedjelji (Hrvatska) te pod pokroviteljstvom glavne urednice Marije Klasiček i tvrtke Ulica snova d.o.o. kao partnera projekta. Nagradni natječaj nosi naslov – “Iz njegovog kuta”, po uzoru na istoimenu, popularnu kolumnu portala, te kao zadane teme ima – osvrte na društvo, život, ljubav i ljubavne, obiteljske, poslovne i prijateljske odnose. Nagradni natječaj reguliran je sljedećim pravilima:

Članak 1.
Natjecatelj koji se prijavljuje na Natječaj ne smije biti mlađi od 25 ni stariji od 35 godina.

Članak 2.
Natjecatelj može biti svaka muška osoba s prebivalištem u sljedećim državama: Republika Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora te Srbija, s obvezom da je tekst razumljiv prosječnom čitatelju s ovog govornog područja. Ako nije razumljiv prosječnom čitatelju, tekst se neće uzimati u obzir za sudjelovanje u natječaju.

Članak 3.
Natjecatelj prijavom na natječaj daje pravo portalu Amazonke.com da djelo objavi, koristi, medijski eksponira, bez novčane naknade i da dijelom raspolaže u svrhu promoviranja portala i samog natječaja u budućnosti. Natjecatelj zadržava svoje autorsko pravo koje mu je neosporivo.

Članak.4.
Natjecatelj se prijavom na Natječaj obvezuje da djelo ranije nije nigdje objavljivano i neće biti objavljivano tijekom cjelokupnog tijeka natječaja, bez suglasnosti portala Amazonke.com.

Članak 5.
Organizator natječaja obvezuje se pregledati svako pristiglo djelo, ocijeniti ga sa stručnim žirijem kojeg odredi glavna urednica, te objaviti najbolje radove na portalu u odgovarajućim rubrikama. Svakog tjedna po odabiru uredništva.

Članak 6.
Organizator natječaja obvezuje se, nagraditi najbolja tri autora, novčanom nagradom u iznosu od 100,00 € za prvoplasiranog natjecatelja te bogatim poklon paketima sponzora za drugo i treće – plasiranog. Te im ponuditi suradnju s portalom.

Članak 7.
Natječaj traje do 12. travnja 2017. godine i rezultati će biti objavljeni do 20. svibnja 2017. godine.

Članak 8.
Natjecatelji koji sudjeluju u natječaju svoj tekst šalju na e-mail: [email protected] s naznakom za Natječaj: “Iz Njegovog Kuta”. S navedenim kontakt podacima, radi dostave nagrade.

Članak 9.
Organizator zadržava pravo izmjene ovog pravilnika o čemu će sudionike pravovremeno obavijestiti.

U ime Portala Amazonke.com
Glavna urednica
Marija Klasiček

Komentari

Neki baner