Late night story

Odbila sam ga radi veličine penisa…

Ljeto. Društvo. Dobar provod. Završila sam u njegovom stanu. Ugodan razgovor. Mekane usne koje su me svako malo poljubile. Njegove usne su bile pune i nježne. Njegov jezik me uzbudio do ludila. Ljubi me, ljubim ga. Skidamo se polako. Komad po komad. Sve je nježno i puno dodira. Gola sam. I on je.

Nježno me ljubi dok njegove ruke klize po mom tjelu. Tijelo mi gori. Želim ga u sebi. Skidam s njega posljednji komad odjeće. Mazim ga svuda, ali ne želim ga primit u ruku odmah. Želim ga izludit. Napokon ga pohotno uzimam. Ja više ne mogu izdržati. Želim ga u sebi. Želim svršavat dok penetrira. Imam ga u rukama. Ostajem u šoku. Ovo je ogromno. Pokušavam ne mislit na veličinu, ali ne uspijevam od prve. Počinjem ga ljubit strstveno. Mokra sam i skliska. Ljubim ga i spuštam se do njega. Mazim ga i ljubim. Ližem od vrha do korijena. Toliko je velik da mi ni pola ne stane u usta. Ali ja ga želim i dalje.

Moje tijelo više ne može izdržat. Dižem se polako. Ližem ga do usana. Tada ga ljubim, sišem njegov ukusan jezik. Baca me na leđa. Lagano me mazi svojim abnormalno velikim penisom. Molim ga da mi ga stavi. Ne mogu više. “Želim te u sebi”, ponavljam. Gleda me u oči i lagano ga stavlja u moju vruću macu. Boli me. Stavlja ga malo pomalo i lagano klizi unutra, van. Mene boli i dalje. Molim ga da ga izvadi. On ga lagano izlači i strastveno me ljubi. Šapuče na uho: “Baby, ali nisam ga stavio do kraja. Imam još pola da ti dam.”

Moje tijelo ga i dalje želi. Jako sam uzbuđena. Pokušavamo ponovno. Ali ne uspijevam ga primit preko pola u sebe. Svršavam jer se ne mogu više kontrolirati. On me ljubi, liže mi bradavice, rukama me mazi po mačkici. Svršila sam. Mazim ga jer ga želim obraditi jezikom. Jako ga želim zadovoljiti. Ljubim ga do svršavanja. Podiže mi glavu pažljivo i nježnim pogledom obara me s nogu. Mazi me i ljubi.

Ne pričamo ništa. Stisnuti zaspemo i budimo se tako. Ujutro smo popili kavu, ljubili se još malo i ja odlazim. Moli me da se vidimo uskoro. Ja kroz smijeh odgovaram naravno. Nikad više nisam došla. Koliko god bio drag i dobar. Čudovište koje ima u boksericama ne mogu primiti u sebe. Svakog puta kad bi me zvao imala bi pripremljen odgovor da ne mogu. Bilo me sram priznati razlog mog nedolaska. Neugoda jer sam odustala od njega zbog veličine njegovog penisa.

Pamela

Komentari

Neki baner