Život

Slobodnjak…

Blink!!! Stigla mi je nova poruka.. Otvaram, srce mi preskace jer poruka je od njega. “Sta radiš?” “Šta ima novo?” “Kako si?” i ostala pitanja i podpitanja od kojih ga verovatno nijedan odgovor stvarno ne zanima.

Javljaš se još jednom da potvrdiš da možeš da me imaš, jer ja sam lepa, vredna, pametna, duhovita i zanimljiva, bez lažne skromnosti zaista jesam, a ti.. Ti si kako i sam kažeš, povodljiv, ne znaš šta ćeš od života, voliš da lažeš, robuješ porocima, i generalno ne znaš da se ponašaš. Ali eto, voliš pažnju, ne voliš samoću, a ja volim da ti udovoljim.

I tebi to prija. Šteta pa ne znam da ti nahranim ego kako zna ona što te je jednom dok smo bili u krevetu zvala da ti kaže da ne može da živi bez tebe i da će preseći vene. I onda mi postavljaš zanimljivo pitanje: “Da li si ikad bila zaljubljena u mene?” i eto ja ti napišem da “Normalno da jesam”. I onda.. E onda dobijam šamar u lice, jer mi pišeš kako te nikad nisam davila, niti bilo sta tražila, jer sam ja slobodnjak!?

E pa dragi moram ti priznati da moje viđanje ljubavi nije da te ja davim, niti da ti bilo sta tražim. I da, jesam slobodnjak i to ću i ostati, i neću te daviti, a kamoli ti nesto tražiti, jer ako nije od srca dato onda je oteto.

A ti dozvoljavaj da ti tvoje lutkice otimaju, pa ćeš na kraju i ostati bez ičega, pa i bez sebe i svog ega.

Tvoj slobodnjak

Komentari

Neki baner