Late night story

Samozadovoljavanje…

Kupka je spremna. Ogromna kada puna vruće vode i mirisnih ulja. Uzimam svoje omiljeno piće i cigaretu. Uranjam u kadu i izdužujem se po njoj. Opuštam se i mojim mislima vrte se razne teme.

Palim cigaretu i ispuhujem dim u oblačićima, dok mojim tijelom lagano prolazi val vrućine. Pijuckajući svoje piće gledam u dim cigarete zamišljajuči totalnu erotiku u svojoj glavi.

Lagano mi ruka prolazi po tijelu. Osjećam ugodu i uzbuđenje. Zamišljam kako me dira. Kako me dira tamo gdje želim. Njegove prste u meni. Njegov jezik na mome klitorisu…

Lagano, jednom rukom prolazim po svojim nabreklim bradavicama, dok se druga, još laganije spušta među prepone. Zatvaram oči i osjećam ga na sebi. Toliko stvarna je moja mašta, toliko stvarna da osjetim njegov miris, njegovu glatku kožu, njegovu težinu.

Razmičem noge i moji prsti klize gore – dolje. Mazim se nježno i polako. Prsti su u meni. Vruća sam. Uzbuđena. Mazim se sve pohotnije. Naglo stajem i ustajem iz kade. Onako mokra odlazim do spavaće sobe i uzimam vibrator. Palim ga i lagano se mazim njime po klitorisu.

Stavljam ga u sebe i stimuliram najbolje samozadovoljavanje. Nabijam se na njega. Mjenjam poze kao u stvarnom sex—u. Dok jednom rukom mazim klitoris, drugom nabijam vibrator u sebe. Tijelo mi se lagano grči. Dolazim do vrhunca. Svršavam!

Igram se vibratorom još malo u svojoj mačkici. Ahhhhhhhh tako mi paše. Tako ga želim u sebi. Završavam sa svime, zadovoljno se dižem i vraćam natrag u kadu. Palim cigaretu i ispijam ostatak vodke dok ugoda traje u mom tijelu, na mom licu.

Pamela

Komentari

Neki baner