Late night story

Kad žena dominira…

Topli proljetni dan. On u sivoj trenirci stoji pokraj mene. Diže ju i lagano prolazi rukom po svom ravnom trbuhu. Ja ne mogu maknuti pogled. Odmjeravam ga od prepona prema gore. Osjećam da sam se uzbudila. Lagano i nekontrolirano zagrizam donju usnu. Dižem pogled prema njemu i shvatim da on želi isto. Njegov pogled, njegov osmijeh dovodi me do ludila. Prislonio je glavu prema meni i pitao: “Želiš još?”. Moj osmijeh i izraz lica rekao je sve. Samo je šapnuo tiho: “Večeras u 21:00”. Izgubila sam tlo pod nogama. Osjećala sam se kao djevojčica koja se prvi put poljubila.

Sjedam u auto i vozim. Ruke mi se tresu. Ne znam kuda idem. Što da radim. Dolazim napokon kod njega. Poljubio me na vratima i uputio na kat. Nudi me pićem. Kaže mi da sjednem. Nervozan je. I ja sam. Sjeda pokraj mene i pokušavamo započeti razgovor. Nervoza se doslovno može rezati nožem. Spontano se naginje i počinje me ljubiti. Njegove usne ne skidaju se sa mojih. Njegove ruke klize po mom tijelu. Skidam se i preuzimam stvar u svoje ruke. Lagano ga ljubim. Njegove usne, njegov vrat… Spuštam se do njegovih prepona. Mazim ga. I lagano stavljam u usta.

Osjećam kako mu godi. Osjećam kako je nabubrio. Tiho mi govori “Mmmmmm, jako me dobro maziš.” Duboko diše. Stavljam da cijelog. Pohotno mu pušim i gledam kako uživa. Dižem se lagano prema njegovim usnama. Ljubim ga dok on ne može izdržati. Želi ga staviti u mene. Ja još ne dozvoljavam. Želim se iživiti nad njim. Trljam se po njegovom nabreklom penisu. Osjećam kako se sokovi cijede. Spuštam svoje ruke na mačkicu i počinjem se maziti. On se grči od uzbuđenja. Pali ga moje maženje. Lagano mi prsti klize po mojoj mokroj mačkici koja samo što ne svrši.

Sjedam na njega. Lagano klizim dok on ulazi u mene. Ne dozvoljavam da me dira. Ne dozvoljavam mu ništa. On samo može uživati. Počinjem se sve jače nabijati na njega. Sišem mu jezik. Mazim se sve jače i jače. Naglo usporavam. Ne želim još svršiti. Dižem se s njega i ponovno ga stavljam u usta. Nakon kratkog pušenja želim ga s guza. Želim ga osjetiti u sebi. Lagano klizi u mene. Ja vodim tempo. Samo mu glavić ulazi i izlazi. Tjelo mi se grći od užitka. Nabijam ga cijelog, jako. Sve brže i brže. Dok on preuzima tempo počinjem se maziti. Sve jače i jače. Uzdasi su sve glasniji. Blizu sam kraja, ali ne želim još svršiti. Ne još. Želim se još maziti.

Okrećem se prema njemu i strastveno ga ljubim. Spuštam se lagano po njegovom tijelu i ljubim ga svugdje. Lagano ga ponovno pušim i dopuštam da me mazi. Uživam u pušenju njegovog penisa. Toliko me pali njegov okus, njegov izgled. Ima najljepši penis koji sam ikad vidjela. Pušim ga strastveno, ližem njegova kruta jaja. Bacam ga na leđa, sjedam na njega i stavljam ga u sebe. Lagano započinjem maziti ga dok on obrađuje moje bradavice. Nabijam ga do kraja u sebe. Osjećam da je blizu i gledam ga u oči. Njegovo zadovoljstvo još jače me pali. Svojim snažnim rukama diže me i odjednom sam na leđima, a on preuzima inicijativu. Moja ruka lagano klizi do klitorisa. Mazim se, blizu sam. Svršavam i molim ga da mi ga stavi u usta. Uzimam mu posljednji centimetar njegovog ponosa i pohotno ga dovodim do vrhunca. Ispunjuje moja usta spermom i ispušta zvukove zadovoljstva.

Nakon kratkog maženja poslije sexa, zadovoljno kroz osmijeh kaže: “Nema ništa ljepše nego kad te poševi žena.” Sex sa njim je uvijek poseban i nabijen erotikom do maximuma.

Pamela

 

Komentari

Neki baner