Život

“Miris novog ljeta” u Samoboru…

Velika radost mi je obavijestiti sve naše vjerne pratitelje portala Amazonke.com da večer uoči Valentinova 13.2.2017. u mom dragom Samoboru predstavit ću svim ljubiteljima pisane riječi svoju treću stihozbirku “MIRIS NOVOG LJETA”.

Sigurna sam da će to biti večer prepuna divnih emocija jer na jednom mjestu svoje duše prostrijet će na dlan publike vrsni glazbenici SENTIMENTO banda, dvoje divnih pjesnika Lidija Puđak i Damir Pilko koji su voditeljski tandem o kojem imam samo najljepše riječi no i te riječi premalo su prema emocijama koje oni izazovu među publikom.

Posebna čast mi je što će svojim interpretiranjem moje stihove dočarati publici Klementina Kleščić i Marija Klasiček prijateljice i suradnice sa portala. Svi mi kojima je dan talent bilo koje vrste dužni smo ga poklanjati drugima,jer skrivajući ga u sebi griješili bi. Upravo muzika i pjesništvo i te kako mogu uljepšati sivilo današnjeg svijeta,probuditi u ljudima već pomalo zaboravljene uspomene i emocije,vratiti osmijeh i iskru radoosti u pogled. Svako to izražavanje bilo pjesničko ili glazbeno ma koliko se činilo lako nije baš u potpunosti takvo.

Ponekad mi umjetničke duše moramo platiti visoki ceh svog stvaranja. Nailazimo među nerazumijevanje okoline ,probdijemo mnoge noći dok tišinom spava grad,isplačemo i poneku suzu,odreknemo se mnogih vlastitih želja i snova zbog financijskog strane samo da bi naše djelo uspjelo ugledati svjetlo dana. i zato divno je vidjeti punu dvoranu ljudi koji nas dođu podržati,uživati u našem stvaralaštvui biti nam podrška na putu daljnjeg stvaranja…

Upravo o punoj Galeriji Price sanjam i ja i vjerujem da će se taj moj san i ostvariti u ponedjeljak 13.2. u 19 sati na radost nazočnih i mene same.

Đurđica Runtas

Komentari

Neki baner