Cafe

To sam ja…

Hm, hej…. Ja sam Alisa. Imam 30 godina, dvije predivne gmazice, samohrani sam roditelj i volim život. Nekad više nekad manje.

Sve što ste do sad pročitali je ili moje mišljenje o nekoj temi ili nešto što trenutno prolazim u životu. Ne volim baš pričat o sebi, zato volim pisat. Čisto da to sve izbacim iz sebe. Volim misliti o sebi da sam obična i normalna osoba. Kakve god da su to osobe.
Volim biti mama. Ovisna sam o kavi. Obožavam nebo. Uživam u ljuljanju i skakanju na trampolinu. Volim čitati, pričati i filozofirati o međuljudskim odnosima i životu općenito. Volim fotografiju pogotovo crno – bijelu, nekako mi ima dušu. Nekad ljepotu vidim u lokvi na putu, nekad u tmurnom danu.
Ne snalazim se sa ljudima koji plaču i nisam baš neko ko zna utiješiti. Ali više zato jer sam brutalno iskrena, netaktična i nespretna. Al ima ljudi koji me vole, ima, majke mi. Ima i nekih koje ja volim, al neću priznati.
Volim bit ja, baš uživam u tome. Volim se. Volim i tetovaže i pirsinge, nešto od toga i imam. Da, drugačije me doživljavaju zbog toga, pogotovo kad me vide sa gmazicama koje viču “mama”. Al to me zabavlja.
Ne znam ustvari što napisati o sebi, a da vam bude zanimljivo. Ko je čitao moje tekstove može reći da me poznaje, moji tekstovi sam ja. U danima kad se volim, kad se ne volim, kad sam tužna i povrijeđena i u danima kad sam sretna.
Alisa 

Komentari

Neki baner