Život

Pozz Hejteri…

Pozdrav za sve moje hejtere. Ja uživam u životu, putujem, savršena sam! Imam muškarca koji me obožava, ispunjava sve moje želje i zvijezde sa neba mi skida! Imam hrpu prijateljica koje vrište na svaki moj pokret, imam čak i čivavu!

Vi mali jadni umovi što me po cijele dane ogovarate, što nemate svoje živote, vi dežurni dušobrižnici shvatite samo da mi se može. Sve mi se može. Ja sam tatina princeza. Mamina zjenica oka. Bratova tetovaža preko dlakavih grudi. Ja sam bog i hodam u bogovskim štiklama, dok vi sitne duše možete da crknete!

Dobro cure da li ste vi normalne???

Sve češće naidjem na ovakve poruke ozloglašenih hajduka, koje su sticajem okolnosti omržene u društvu i ako one gle čuda nikoga ne diraju niti komentarišu. Da vam Jo nešto kaže, (mada me niko ništa nije pitao). Imam tako želju da udijelim savjet u svojim pričama vama kojima na izgled lijeka nema. Uvijek spašavam one najgore vrste.

Slušaj sad, si spremna?

Ama baš niko na ovom svijetu te ne ogovara duže od sekund. I to onaj sekund kad te vidi svu takvu nenormalnu. Niko te ne mrzi , niko ne brine o tvojim nogama. Vjerovale ili ne ljudi zbilja imaju svoje živote i svoje probleme. Da li tračare , da. Ali ne poznajem nikoga ko to ne radi. Niko neće crći od muke jer ste vi bože moj srećne, naprotiv! Nikome neće ispasti oči gledajući u tebe.

Da li ste vi zbilja normalne???

U kojem filmu vi živite vaše živote? Hodate ulicom samo što noseve ne polomite, te roze napuderisane jer vjerujete da vas non stop neko posmatra?

‘Ko vas ogovara, ko vas hejtuje kome bre vi šta poručujete?

Evo evo, Jo će da vam kaže. Odahnite! Nikoga ne zanimate, koliko lanjski snijeg. Ako već i pronadjete neke koje to rade objasniću vam , da su one iste kao vi. Kako jednu normalnu ženu u današnjem vijeku koja gleda svoja posla može neko da remeti u bilo čemu? Kako? Lako , ako nije normalna! Same to tražite. Same to kreirate u vašim izblajhanim glavicama. Sjedite kući i razmišljate kome bi mogle da userete dan. Onda se medju sobom kljucate kao vrane. Poručujem ovoj, poručujem onoj…

Znate kako, dežurni krivci za hejtovanje su političari i šalteruše. Političari služe da im opsuješ majčino mlijeko od kulina bana do dana današnjeg. Za rat u svijetu, gladne u Afriku. Zato što nemaš vode u bojleru ili pada kiša.Šalteruše su krive jer su rodjene. Jer su izmišljene i postavljene tamo gdje jesu. Krive su što dišu , što hodaju što sve svoje lične frustracije možeš izliječiti ako odeš da izvadiš dedinu umrlicu.

Ako ne spadate u neku od ove dvije grupe slobodno odahnite. Nikog živog nije briga za vas. Te prepiske jedna drugoj, cile mile ova me mrzi a može da duva , ovoj sam vala pokazala i sl. možete da prebolite. Slobodno. Ne znam kako da vam kažem, ali to ste izmislile. To je tako samo u vašim tikvama. Slobodno se opustite.

Imam tako jednu poznanicu.Žena ima muža i djecu. Redovno je znala da napiše kilometarske statuse o “dežurnim ogovarušama”. A od kad znam za nju jedino što radi je upravo to. Ma nema dana kad je ne sretnem a da me ne pita “Jesi vidjela Maši dečka? Kobila, garant je sa njim zbog love”.

Jednom prilikom sam je pitala ispod nekog statusa zašto misli da je vrijedna nečijeg ogovaranja? Zbilja, odgovor me živo zanimao. Ja da sam upitana nešto takvo imala bih odgovor. Nije mi namjera bila niti da je uvrijedim , niti omalovažim njene kvalitete. Medjutim izgleda da nemam takta, pa mi je pitanje bilo obrisano a ja blokirana sa svim društvenih mreža. Posle toga sam i ja dobila status. Nisam mogla da komentarišem i ako je bio upućen meni, jer sam čujete li bila blokirana.

Bila je još jedna , mladunica koja u ranim dvadesetim izgleda kao da ima preko četrdeset. Kad sam htjela da joj objasnim da nije problem da joj pozajmim štikle , ali nisu “prikladne” za njen uzrast imala je da me pojede. Nego tako mi i treba kad solim pamet. Ali klinkama ne zamjeram , neke od njih će shvatiti vremenom. Shvatiće da ih svijet ne mrzi i da imaju svo vrijeme svijeta da budu odrasle. Voljela bih da što prije spoznaju koliko je blagosloveno i bezbrižno tinejdzersko vrijeme.

Sa druge strane , poznajem toliko sjajnih nevjerovatnih žena od kojih nikad nisam čula ništa slično. Poznajem žene koje su u vrhunskim odnosima , koje imaju predivne porodice i uspješne karijere pritom izgledaju kao boginje. Od tih žena , sem tople srdačne riječi i komplimenta nisam čula ništa. Hoću da vam kažem da su srećne i da ih vaša sreća ne remeti već oplemenjuje. Hoću da vam kažem da nije tudji nego vaš problem vaša ojadjenost.

Ne postoji ljepši osjećaj nego kad ženi kažeš koliko je predivna. Koliko joj dobro izgleda frajer ili su joj strava cipele. Svakako obožavam lijepe srdačne i uspješne žene. Pod uspješnom podražumijevam i majke domaćice koje su obavile najteži posao na svijetu. Izrodile i vaspitale srećnu djecu. Pod lijepima podrazumijevam sjaj u pogledu , zamor u govoru i pjesmu!

Probajte, ne umire se od toga garantujem! Ne umire se od zabijanja nosa u svoja posla. Nećete pasti u komu ako se zabavite svojim životom. Neće vam se nokti odlijepiti ako potapšete nekoga po ramenu i kažete mu da je odličan u nečemu. Slobodno probajte , neće vam to niko naplatiti.

PozZ od dežurnog zanovetala,

Vaša Jo ❤

Komentari

Neki baner