Razmišljanja

Jedna o grudnjacima…

“O čemu danas pišeš?” – pita me suprug, vireći prema ekranu.
“O onome što vas muške očigledno fascinira – grudnjacima.”

Pa, evo vam priče zašto pišem danas o tome. Ali, prvo želim pitati Vas, moje drage žene, majke kraljice da li ste se ikada zapitali o čemu muškarci inače razgovaraju, kada cure nisu u njihovom okruženju? Nogometu? Neee… Iako mi nikada neće biti jasna njihova fascinacija igrom u kojem dvadeset i dva muškaraca punih 90 minuta lovi jednu te istu loptu gore – dolje po terenu.

Kako su danas cijeli dan imali naporan dan, a kada su došli kući još su morali napisati zadaću s djecom, pa nakon toga napraviti večeru i da zbog toga nisu stigli doći na pivu? Ha, moš mislit!

Poslu? Kako su umorni? Seksu? Kmm.. blizu smo ali ne. Drage moje muškarci pričaju o grudnjacima. GRUDNJACIMA!! Znam i ja sam isto iznenađena! Mislim, grudnjaci imaju veze sa grudima koje muškarci doslovno obožavaju, ali ja sam upravo sudjelovala – potajno, naravno – razgovoru trojce muškaraca, koji su vodili upravo razgovor o grudnjacima.

Ako vam kažem potajno, zapravo mislim kako sam vodila svoje brige u lokalnom bircu čekajući da mi dijete završi s treningom, razmišljajući o svim mogućim temama o kojima bih vam mogla pisati dok mi se moje uho nije zakačilo na jednu jedinu riječ koja je došla sa susjednog stola. Grudnjaci!! Prvo sam pomislila da se radi o klincima, dok ih nisam bolje pogledala – trojica mladića privlačnog izgleda oko tridesetak godina. Dvojca s prstenom na ruci dok je treći vješto sakrivao ruku pa nisam vidjela da li je dotični (od)uzet ili ne. Zapravo, ta dvojca oženjenih su pozorno slušali priču tog trećeg koji je prepričavao svoje dogodovštine iz mladosti i dijelio im savjete o tome kako je najbolje skinuti ženi grudnjak.

I dok sam se ja nonšalantno pokušavala nagnuti na njihovu stranu da čujem ostatak razgovora (a uši mi bile k’o svemirske antene) u razgovor se uvuklo i savjetovanje o njegovom iskustvu koje je naučio na internetu. Jer čovjek je doslovno bio opčinjen svojom sposobnošću skidanja grudnjaka. No dobro, najzabavnije mi je bilo to što su njegovi kompanjoni sjedili i klimali glavama u stilu da, ti znaš o čemu govoriš! Bravo stari! I u glavama pokazivali uzdignuti palac.

Ha, pa… Znate li što je najblesavije od svega toga? Što sam ja, kada sam došla kući provjeravala njegovu priču o tome kako ima stranica koje poučavaju kako najbolje skinuti curi grudnjak! Tko se sjetio toga, vjerojatno će dobiti Nobelovu nagradu! Pazite što sam vam rekla!! Jer svaka generacija novopečenih jebača mora naučiti kako kvalitetno skinuti curi grudnjak! I znati učiniti to jednom rukom, s dva prsta. Ne daj Bože, da se dečko osramoti pa da cura pomisli da ne zna tajne svoga zanata! A ako to još uspije zubima… Ajme meni, pogodak! A to što njegovi prstići ne znaju osnove na nekom drugom mjestu, ma ko to šljivi!! Glavno da je gospodin majstor svog zanata pa da nakon nekoliko godina sjedi i dijeli svoju mudrost s drugima!

Trebalo bi izmisliti i neku školu o tome. Možda izmisliti novi predmet o tome kako natjerati curu da sama skine grudnjak. Možda telepatijom, uz odgovarajući poticaj, pa će dotična reći: Hoćeš da napravim striptiz? Ili možda – Dragi, nešto mi se ne nosi grudnjak… I uz tu rečenicu baciti grudnjak ravno gospodinu u lice.

No najjednostavnija tehnika koju očigledno znaju samo najbolji glasi: “A da ostaviš to pisanje, skineš majicu i taj grudnjak s kojim smo toliko fascinirani pa da te malo izmasiram?”

Dragi moji – najbolji afrodizijak…

Komentari

Neki baner