Život

Budi sretna – budi svoja…

Ne moraš biti lijepa, to je svakako najlakše… Odeš na šminku, frizuru, kupiš novu haljinu i problem riješen. Radije se trudi biti svoja. Znaš svoja, drugčija od svih istih. Toliko svoja, da nečije strine u tebe upiru prstom. Ona za koje se najmanje nadaš, jer ih sve kopiraju te zavidno gledaju..

Eto toliko svoja.

Trudi se biti pametna. Toliko pametna da te se muškarci plaše. Oni muškarci koji traže samo lijepe. Trudi se biti dama. Uvijek dama… najviše se trudi kada misliš da najmanje moraš. Baš onda kada su oko tebe oni kojima si predmet čuđenja.

Budi načitana i budi društvena.
Budi ono što oduvijek želiš.
Budi ono što sanjaš.
I odmjerena, uvijek budi odmjerena.
Budi najbolja verzija riječi:
Mater, kćer, sestra, prijateljica, djevojka.
To su najveće životne uloge..
Ama što god da kažu svi drugi.

Vjeruj mi.
Budi najbolja verzija sebe..

Uči, uvijek uči.. Život je stvoren da učiš… I putuj, uvijek putuj. Iz putovanja se najbolje nauči. Putuj i upoznaj nove kulture. Stvaraj uspomene i budi uspomena. Danas će ti rijetko tko kazati, da budeš svoja, valjda jer misle da su svoji ljudi opasnost..

No budi svoja! Uvijek i bezuvjetno.

Daleko od svih onih, koji puštaju da im se zapovijeda što da rade i misle. Najvažnije u cijelom životu je da se sviđaš samoj sebi.

Zaljubi se u sebe slobodno.

Zaljubi se i budi sretno zaljubljena u sebe . U svoje oči, u svoje ruke, u svoju kožu, u način na koji hodaš, u način na koji se smiješ. U svoju dušu. Njeguj je i neka ti se zrcali u očima. A osmijeh? Neka ti bude najljepši nakit, od uha do uha. Nosi ga ponosno.

Ma džabe ti cijeli svijet, ako nisi zadovoljna samom sobom. Džabe ti sve, ako se još nisi prihvatila. Sa manama i vrlinama. Greškama i najboljim potezima. Frizurom i čupavom kosom.

Ako se još nisi našla.

Sestro draga, život je prekratak!
Zavoli se!

Budi Dream Girl s kino platna. I bez te skupe haljine i bez previše šminke i photoshopa. Nije to zapravo tako teško, nije ni nemoguće. To znači da si sanjala i pošla za svojim snovima, a kad si ih ostvarila, odlučila si sanjati nove.

Budi hrabra.

Josipa Milas

Komentari

Neki baner