Život

Antifrajer…

Vjerujem da postoji poseban krug pakla za muškarce koji će zavlačiti djevojku 5 godina i više da bi zaključili da to nije to. Tražit će predah, čitaj prekid, jer im sve ide prebrzo. Nisu se iživjeli.

Ne bi to bilo čudno da u iduća 3 mjeseca ne bi našli novu ljubav i oženili se pola godine nakon vašeg prekida. Odjednom su sretni i spremni za brak. Rodila se velika ljubav. Gorite u paklu seronje. Ne zaslužuju ni jednu vašu suzu, a znam da će ih biti potok. Vjerujem da postoji poseban krug pakla, a prije toga karma. Ne brinite curke.

Vjerujem da postoji poseban krug pakla za vječne mamine sinove. Oni sve moraju ispričati prvo mami. Mama zna vaše poruke i ponekad mislite da se s njom i dopisujete. Mama je rekla ovo i ovo. Mama misli da bi ti trebala. Mami se to ne sviđa. Ne mogu ostaviti mamu. Ali moja mama. Mama mama mama.

Kada ti ga netko spomene asocira te prvo na riječ mama. On bez mame ne može ništa, ne zna ništa , neće ništa. Iako je prije 20 godina imao 7. Vječno će imati 7 i obavještavati ju o svakom koraku. Više ste u vezi s mamom nego s njim. Bježi od njega i mame.Nisi dovoljno “dobra za njega ni mamu” jer mama to kaže. Jednostavnim svećeničkim jezikom ću reći, nek mi Bog oprosti ali… ” Oslobodi nas Gospodine.” Mama i on ne zaslužuju ni 7 sekundi suza, jedino onih od sreće jer više nema veze u troje.

Poseban krug pakla za one vječne kmezavce i bivše romantičare što utapaše bol za bivšom u alkoholu kada ste se sreli. Odjednom glume da su baš full super. Kao zaljubili se i kao sretni su. Kažem “kao” jer samo vi to ne vidite. Zbilja su divni prema vama, no vječno traže nju.

Nekad ga ne prepoznaš, valjda kada je se sjeti iako je ona zabranjena tema. Vi joj možda i ličite no ne dajete tome toliku važnost, ili se samo bojite. Zbilja ste ga zavoljeli i tko može shvatiti da i nakon 4 godine netko pati za bivšom. No onda ga uhvatite. Ne samo da na FB-u gleda njene slike nego i na laptopu još čuva njihovu datoteku. Ona pjesma koju uvijek prebaci na radiostanici u klubu kad se napije, a u očima mu vidite suze. Ne voli te dovoljno. Njegovo srce i dalje 70% pripada njoj. Shvatite kada bi ona došla i tražila pomirenje zamijenio bi vas kao djeca igračku. Zamijenio bi vašu vezu kao da nikada ništa nije bilo. Nek gori u paklu.

Ne da ne zaslužuje ni 7 sekundi suza nego nijednu djevojku ikada više. Zaslužuje vječno biti sam, neshvaćen pod alkoholom s konobarom koji mu priču sluša 149. put.

Jučer je svirao Parni, želim svima Parni u dvorištu i što već udaljenost od antifrajera do idućeg utorka. :*

Josipa Milas

Komentari

Neki baner