Život

Čekam te spremna…

Promatrajući svoju najbolju prijateljicu na plesnom podiju, kako zavodljivo i erotično izvija svoje bokove, istovremeno se trljajući uz tijelo prezgodnog dečka kojeg je ove večeri svega tek upoznala, shvaćam u kojoj mjeri je zeznuto biti u vezi na daljinu. Ispijem koktel kojim me častio konobar. Ovo mi je treći po redu, već sam lagano pijana, a omamljena silnim feromonima ujedno napaljena kao nikada.

Ne skidam oči sa svoje frendice i lika s kojim uživa, poželim ne samo da je Luka, moj dečko pored mene, već da naša veza ujedno uključuje svu tu strast kojoj težim ja sama. Ako se ne pomaknemo s mrtve točke, veza nam je osuđena na propast. A ja to ne želim, zar ne? Pomisao me nagne na brilijantnu ideju, pa se brže bolje ustanem, pozdravim s prijateljicom ne ometajući je pritom previše te uputim doma.

Ustrajna u naumu da večeras puštam tigricu na slobodu, konačno ću ostvariti svoju želju broj jedan. Telefonski seks.

Nakon što me taksista dovezao doma, razodjenula sam se, gola odšetala do kuhinje pa si natočila čašu crnog vina i legla u kadu koju sam prethodno napunila toplom vodom i mekom pjenom mirisa lavande. Milina.

Dok ispijam svoj prvi gutljaj ohrabrenja, biram njegov broj. Nije dostupan. To me više razočara nego zabrine. Luka doduše radi na građevini i upravo je njegov čitav tim otputovao u Dubrovnik obaviti posao od velike važnosti za firmu. Često on putuje, no svakako uvijek imam i fiksni broj njegove sobe koji mi pošalje čim stigne, te sam bez da dva puta razmislim, otipkala broj koji mi je poslan.

„Definitivno nije pravo vrijeme, imam posla!“ Uspravim se kada me umjesto dosadnjikavog i monotonog glasa koji pripada Luki, dočeka onaj pomalo razigran i upotpunjen nekom seksi prigušenom rašpom od koje neobjašnjivo zadrhtim.

„Koga sam dobila?“ Upitam pristojno.

„A tko je mene dobio?“ Iznova taj razigran ton glasa, sada više hrapav, nekako tih dok opet jasan i glasan.

„Trebala bih Luku Jelušića.“ Pročistim grlo, lagano dolazim k sebi premda me alkohol koji sam ranije popila, koji upravo ispijam i taj njegov glas, jedva drže prisebnom.

„Jesi li sigurna da ne želiš Davida Vidala, mene?“ Njegov osmijeh zašumi mi na uhu, ostavi pomalo zbunjenom.

„Oprostite što vas ometam, ali ja stvarno trebam Luku, očito sam pogriješila broj.“

„Luke ovdje nema. A istina stoji, prekinula si me u velikom finalu.“

„Velikom finalu?“ Kriste Bože, govori li on to meni da sam ga prekinula u mastrubiranju?

„Da, u onom najvećem finalu, bio sam na korak do cilja. I onda…onda mi je zazvonio telefon. A cilj je sada, tako… daleko.“ Riječ daleko kaže tiho, gotovo je zaprede. „Ali nisam zlopamtilo. Kaži kako ja tebi mogu pomoći.“

„Nikako, zaista. Samo sam trebala Luku.“

„U dva po noći, a trebala si ga iz razloga jer?“

„Kad već navaljuješ, zvala sam ga da imamo telefonski sex.“ Kažem neopterećeno i potaknuta alkoholom. „Bila sam u izlasku, došla doma, legla u kadu i odlučila ga nazvati.“

S druge strane linije je tišina, na čas pomislim da mi je poklopio ali ubrzo mi daje do znanja kako nije. David pročisti grlo onako iznenada i glasno, izrazito seksi da se ta ista vibracija izmiješa s pulsiranjem moje intime koja naprosto žudi za oslobođenjem čitavu večer.

„Kako se zoveš?“

„Eva.“

„Luke očito nema, Eva… a tvoja potreba se osjeti u glasu.“

Zažmirim, ujedno se do grla skrijem pod pjenušavu vodu. Fali mi uzbuđenja, a situacija od upravo jebeno je uzbudljiva.

„Jesam li u pravu?“

„Jesi.“

„Pretpostavljam da si gola. I mokra, skliska po cijelome tijelu. Ali meni je na umu tvoja nutrina, jesi li vlažna, Eva, ili je potrebno da te ja navlažim svojim riječima?“

„Ja…“ Ja sam totalno zbunjena ovaj čas, ruke su mi paralizirane.

„Ne moraš mi ni reći, već znam da je mokra. Baš kao što je i meni napola dignut Eva, samo zbog tebe i tog tvog seksi glasa krcatog potrebom da te netko jebe.“

„Davide, ja…“

Sanjam li? Umasiram si grudi, tako su teške i bolne, a bradavice praktički režu vodu koja ih prekriva.

„Ja nikada nisam radila ovakve stvari.“

„Ponosan sam što sam ti prvi,“ blaženo se nasmije. „Nije teško, za početak mi kaži gdje ti je ruka?“

„Ovaj tren na dojci.“ Dah mi je plitak, postaje još i plići nakon što začujem odraz njegovog. „A gdje je tvoja ruka, Davide?“

„Ovaj čas mi je na kiti, i trza na seksi uzdahe za koje nisi ni svjesna da ih stvaraš.“

Oh Kriste…

„Trenutak bi uljepšala samo još jedna stvar. Slikaj se za mene, ne moraš lice ako ne želiš, ali žudim vidjeti tvoju ruku na dojci, kako si provociraš bradavice, stišćeš ih, zamišljajući moje usne na njima.“

„Želim prvo tvoju sliku.“ Nasmije se mome odgovoru, vibracijom me iznova zatrese točno po klitorisu.

„Naravno. Zašto ne. Sada prekidam, slikam se i šaljem, na ovaj broj?“

„Da.“ Zagrizem se za usnu, pitam se kako izgleda, i hoće li i dalje ova igra biti jednako zanimljiva kada se konačno vidimo?

Vrućina i para, moje su pijanstvo preobrazile u očigledno ludilo, jer upravo palim kameru na mobitelu i dok čekam njegovu sliku, slikam sebe samu. Koju sekundu nakon, pristigne mi mms s nepoznatog broja, na sreću mobitel mi je otporan na vodu, inače bi krepao, jer sam ga ispustila iz ruke.

Bio je bez majice, pogledom sam doticala njegova gola prsa, čvrste i formirane mišiće, jake ruke, no kada sam se zagledala u zelene i duboke oči, najednom sam osjećala kao da me upravo ovaj čas on gleda. Soba u kojoj se slikao satkana je polumrakom, no jasno se daje zaključiti, da je muškarac s kojim se provodim fenomenalno, seksi do Boga i nazad. Zanesena i van sebe, pošaljem mu svoju sliku, prekasno shvativši da mi se na istoj vidi i pola lica. E, jebi ga.

Nakon što mi mobitel zavibrira ovoga puta ukazujući na poziv, javim se smjesta.

„Eva, sama si kod kuće pretpostavljam?“

„Aha, ti?“

„Također.“ Pročisti grlo. „Prelijepa si, a i ovaj mali darak…tvoje usne, kad bi samo znala gdje ih upravo zamišljam.“

„Gdje?“ Zažmirim, umasiravajući si grudi jače, štipajući bradavice i ujedno zamišljajući njegove usne umjesto mojih prstiju da to čine.

„Idemo redom. Učini nešto za mene, blago razdvoji noge i prstima prijeđi po svojoj pičkici. Kaži koliko je mokra.“ Pokorno ga poslušam, kliznem dlanom južnije i umasiram najvreliji dio svoga tijela, pritom zajecam jer mi prst tako olako klizne u nutrinu.

Toliko sam mokra da namačem vodu u kojoj ležim, ma koliko god to suludo zvučalo.

„Ovdje sam, Eva. Pored tebe sam, osjećam taj jebeno slatki miris kojim me častiš. Koji je tu mojom zaslugom…“

„Samo tvojom.“ Zapredem.

Diraj se dušo, želim da dva svoja prsta duboko staviš u pičkicu. I zamisli da su to moji prsti, zamišljaš li da su moji? Osjećaš li me, Eva?“

„O Bože, Davide… Kriste.“ Kažiprstom i srednjakom, probijam svoje skliske zidove, dok palcem neumorno umasiravam klitoris.

Žmirim i slušam ga kako mi govori, osjećaj je neopisivo dobar. Kao da mi je pored.

„Sada želim da prestaneš s tom slatkom, malom igrom. Izvadi prste i prinesi ih svojim usnama. Kušaj se Eva, posiši svoje prste i kušaj si sokove, zamišljajući da ti je moja kita pred nosom.“

Suludo ga poslušam, dišući glasno poližem prste koji su me maločas ševili. Po tiho zastenjem, on uradi posve isto.

„Pali me ta tvoja poslušnost, nemaš pojma da bi sve dao samo da te mogu kušati osobno, u živo… A sada prstima klizni do sisa, jagodicama si draži aureole, provociraj te prekrasne ružičaste bradavice koje vrište da se i njima posvetiš.“

„Jesam, Kriste… Ovo je ludo. Opiši mi što ti radiš…“ Trebam znati, žudim znati kako i sama djelujem na njega.

David dahne, a ja dlan iznova smještam sebi među noge. Ne čekajući naređenje prstima uranjam plitko, toliko se prepustim trenutku da tihi dokaz ugode oslobodim van svoje volje.

„Držim si kurac čvrsto obujmljen prstima i čas zamišljam da ga pritišću tvoje usne, dok drugi, kako sam na duboko ukopan u tebi. I ševim te neumorno.“

Nisam ni svjesna gdje su mi misli ovaj čas, kamoli tijelo. Jer ja sam naprosto na odličnom putu da odlebdim negdje visoko.

„Jebemu Eva, želim te jebati ovoga časa, ti nisi ni svjesna što bi ti radio… Kako bi ti bilo dobro.“

„Jebi me David, jebi me riječima…“ Sada već stenjem.

„Prokletstvo, na rubu sam da svršim i sam.“

„I ja…“

„Diraš li se iznova, Eva?“ Zastenjem, time mu priuštim pozitivan odgovor. „Dobro, zamisli da su tvoji prsti moj kurac, možeš li to zamisliti, dušo?“

„Upravo zamišljam, ševiš me grubo Davide…ne staješ. Sve si brži, sve si dublje…“

„Kita mi drhti na tebe, još malo. Osjećam da si blizu, jer me jebeno stežeš, i ja sam blizu Eva. Upravo svršavam u tebe…“

Prokleto osjećam njegovu vrelu spermu kako me puni, istovremeno doživljujući orgazam i sama. S prstima duboko ukopanima u sebi i skvrčenih prstiju na nogama proživljavam stanje transa koje isključivo produljuje Davidovo režanje meni na uho. Čuvši ga kako diše i svršava, još jedna blaža eksplozija protutnja kroz moje tijelo i umalo umrem.

Zatim nastaje blaži muk s obje strane linije, a nakon što on sam započne nešto govoriti brzopleto ga pozdravim i prekinem liniju.

Tjedan dana je prošlo ekstremno brzo, dotični David mi nije napuštao misli i premda ga nisam zvala niti jednom, nadala sam se kako će on upravo mene. No nije, pri tome mi je bilo jasno kao dan da smo imali ‘sex’ samo na jednu noć.

Izuzev toga, u međuvremenu sam se čula s Lukom, te smo se oboje dogovorili da bi bilo najbolje krenuti različitim putevima, naravno pri tome ostajući prijatelji. Stoga sam se ponudila da ga na zračnoj luci, danas, upravo ja pokupim. Doduše s njegovim autom, zatim će on mene odbaciti doma i svatko kreće svojim putem.

Ali, definitivno nisam očekivala da će biti u društvu muškarca na čiju sliku svako malo bacim pogled. Dok mi prilaze, jedan pored drugoga, momentalno zanijemim, izgleda da ipak nije bio u igri pogrešan broj.

Duboke zelene oči, promatrale su me intenzivno, dok usne, one su bile izvijene u seksi osmijeh, davale mi do znanja da on nije iznenađen jednako poput mene. Pomisao kako je igrao nepošteno, umjesto da me naljuti, iznenadi me načinom kojim čini moje tijelo budnijim.

„Eva, nadam se da nas ne čekaš dugo. Ovo je moj kolega, ujedno mi je bio cimer na ovom putovanju.“ Nakon što me Luka oslobodi svoga zagrljaja, pogled mi se iznova pronađe na muškarcu koji je zadnjih tjedan dana postao moj fetiš broj jedan.

„Eva, drago mi je.“ Pružam mu ruku, dlan mu je topao. Pitam se da li je istim dodirivao svoj penis dok sam mu stenjala na slušalicu, ta me pomisao doslovce razori.

„David Vidal, meni je još draže.“ Dlan mu je muževan, prošaran venama. Zagrizem samoj sebi usnu, ovaj je muškarac nešto najseksi što sam pojela očima, ikada.

Ista pomisao ne napušta me ni u unutrašnjosti automobila, dok se vozim odozada, a njih dvojica sprijeda. Kroz manje od deset minuta, pronađemo se ispred moje zgrade.

Dok me Luka samo srdačno pozdravi, David se ustane i podiže suvozačevo sjedište ne bih li izašla. Primam ga za ruku pa izustim jednu tihu zahvalu, ne primiče mi njegov osmijeh.

Nagnuvši se lagano prema meni, isprva me ošamari njegov opojan miris. Zatim slijede riječi.

„Ostavi otključana vrata stana, napuni kadu i lezi u nju, gola. Dolazim za manje od deset minuta.“

Ostavljam dojam kako ga nisam ukapirala, on to shvaća, stoga se obrazloži.

„Neka te ne vrijeđa, planiram te izvesti i na večeru. Blagoslov od Luke imamo, ali prije toga, želim biti duboko ukopan u tebi, Eva. Želim te ševiti, i osjetiti svo ono stezanje koje si mi opisivala, mirise, okuse koje želim kušati, tebe na koljenima kako me zadovoljavaš… Želim sve.“

Kada mi rukom diskretno prijeđe po goloj nozi, po onome mjestu odozada, malo iznad koljena, obuzme me vrelina. Palcem mi zatim pomiluje usnu, ne puštajući moj pogled, čeka na odgovor. A ja ovako zanesena i slaba, uspijevam prozboriti svega tri riječi.

„Čekam te spremna.“

 

G.D. Leizer

Komentari

Neki baner