Život

Vrela noć…

Vreli letnji dani i visoke temperature stvarno umeju da naprave eksplozivnu mešavinu u našim glavama. Na poslu su već nedeljama svi nervozni, netrpeljivi. Počela je i sezona godišnjih odmora tako da smo prinuđeni da još više radimo da bi nadomestili nedostatak onih koji su srećom (po njih) već bili negde daleko na moru. Daleko od gradske vreve i daleko od posla, što je još bitnije. Naš porodični odmor morao je da sačeka. Nemam predstavu kako ću sve uklopiti…

Četvrtak je. Još samo jedan dan i počinje vikend sa kojim ponovo ne znam šta ću. Za njega znam… gledanje fudbala na televiziji, izlazak sa prijateljima. Ja sam nekako vremenom izgubila taj osećaj i želju da izlazim u noćne provode. Radije provodim vreme uz knjigu ili neki dobar film…

Ponovo sam celi dan na nogama. Suđenja, sastanci sa klijentima naše advokatske kancelarije… Tek oko jedan uspevam da odem do kancelarije da bi na računaru proverila listu obaveza za sledeći dan. Moja koleginica me presreće na hodniku. “Pa gde si ti? Ostavila si telefon na stolu. Zvonio je već tri puta a dobila si i nekoliko poruka…”. Otključavam kancelariju. Da, na telefonu poruke o propuštenim pozivima. Dva od mame, i jedan od moje prijateljice iz Beograda sa kojom sam se baš intenzivno družila dok sam tamo bila na jednom od team buildinga predstavnišva naše advokatske kancelarije u tom gradu. Od nje je stigla i poruka: “Ćao ženska, gde si? Zvala sam te. Nismo se čule sto godina. Ubiću te 🙂 Ne javljaš se uopšte… Slušaj, zovem te da ovog vikenda budeš moj gost. Pre nego što smisliš izgovor da odustaneš, evo plana. Sutra popodne hvataš bus i dolaziš do mene. U subotu te vodim na Adu a uveče na ludi provod u novom klubu u gradu. Moja dobra prijateljica slavi rođendan. Potpuno ludilo. U nedelju si već u krugu svoje porodice i spremaš im večeru kao da ništa nije ni bilo :)”

Gledam poruku. Stvarno ne znam koji bi izgovor mogla da smislim da bih odustala od ovoga. Umorna sam, a opet… Ne, neću odustati. Ne ovog puta. Kucam poruku: “OK. Dolazim! Spremna sam za ‘avanturu’ kakvu samo ti znaš da smisliš. Biće mi drago da se ponovo vidimo i ispričamo. XOXO!” Posle nekoliko sekundi od nje dobijam odgovor “OMG! Srce si. Bravo! Uspela sam da te nagovorim samo jednom porukom?! Čekam te”.

Po dolasku kući, brzo sam spremila stvari za put kako bi već nakon posla mogla da krenem. Suprug me je samo čudno pogledao kada sam mu saopštila da će ovog vikenda morati sam da se snađe za sve. Uspelo je. Dobila sam “dozvolu”.

Sledeći dan na poslu je prošao brzo. Nisam ni osetila svu onu tenziju koja me je samo do juče gušila i nervirala. Uveče sam već bila na Novom Beogradu, kod moje lude Tanjice.

Pričali smo satima. Ona i dalje živi sama i pokušava da nađe “gospodina pravog”. Nije se promenila. Izlazi, luduje… ima svu slobodu ovog sveta koja meni tako nedostaje. Izgleda da definitivno čovek ne može imati sve u životu.

Oko podneva, odnosno “ujutru” po “njenom” načinu računanja vremena već smo bile na Adi. Znate ono… pomadice, kremice, peškiri… i želja za dobrim provodom. Plaža je već bila puna kada smo stigle. Neverovatan osećaj, “more” usred grada 🙂 U sunčanju, plivanju i (opet) u priči nam je neprimetno prošlo nekoliko sati. Tako je spontana. Uživam u svakom minutu provedenom sa njom. Živi život punim plućima a i dalje se se odlično “kapiramo” kao i uvek. Tako mi prija ovaj neplanirani city break provod.

Popodne je bilo rezervisano za kaficu u tržnom centru i, naravno, shopping 🙂 Tanja je shvatila iz naše priče da nemam pravu garderobu koja se prosto očekuje za izlaske u beogradske klubove. “Moramo početi redom, da te obezbeđenje ne bi otkuliralo i otpratilo kući dok još nisi ni kročila unutra ;)”. Stvarno, bila sam luda kada sam spakovala samo farmerice i kožnu jaknicu za ovaj izlazak. Šta ćeš…. danak neiskustvu. Tanja je prava kupoholičarka. Takva je oduvek. Zna sve tajne ovog prefinjenog ženskog zanata koji se mora odvijati daleko od muških očiju da bi imao puno dejstvo. Počela je od haljinice. “Kad ne znaš šta ćeš, kupi ‘la petite robe noire’ – kratku crnu haljinicu. Apsolutni must have!”

“OK”, pomislila sam. Prepuštam se njenom izboru. Ionako nikada nisam znala da se “izborim” sa njom.

Posle haljinice, na red su došle jedne sexy cipelice sa visokim potpeticama. Nenormalno skupe… ali stegla sam zube. U ostalom, niko ne mora da sazna ovu našu malu tajnu. Nekako ću ih provući kući uz onih “drugih sto” bez štikle, koje obično kupujem zbog posla. Na kraju – donji veš. Po Tanjinom skromnom modnom mišljenju, kako je rekla, šlag na torti. Izabrala mi je tako izazovnu kombinaciju da sam se zaljubila u sebe kada sam se videla u ogledalu dok sam je probala. Nisam navikla da sebe vidim u ovakvom svetlu. Na kasi mi je ubacila u tašnu još jednu kesicu. “Ovo je poklon od mene. Podvezica. Sačuvaj je da je staviš kada dođeš kući. Moraćeš nekako da se opravdaš suprugu za ovaj vikend, zar ne :)”

“Hvala. Stvarno nisi trebala…”, “Da, moj suprug izgleda stvarno voli ovakve stvari ali ih nikada nisam koristila. Znaš… nikad ne znaš kako će reagovati na to. Da li će me još više želeti zbog toga ili će me gledati kao…”

Veče je tako brzo došlo. Bile smo tip-top skockane i spremne za izlazak. Osećala sam se tako sexy u novoj garderobi. Pozvale smo taksi i već posle desetak minuta bile u klubu. Prošli smo obezbeđenje bez problema 🙂 dok su zvižduci i dobacivanja momaka iz reda ostajali iza nas. Samo smo se nasmejale. “Kakve smo cice, ha”, rekla je na to. Osećala sam se tako sigurno u novoj ulozi “zavodnice sa vrelog asfalta”. Tanja me je odmah na ulazu upoznala sa slavljenicom, Jelenom, plavušom, devojkom u kasnim dvadesetim, koja je isijavala nekom meni nepojmljivom pozitivnom enrgijom. Naravno, pa ja sam i zaboravila kako se stvarno proslavljaju rođendani. Sve sam to ostavila u nekom drugom životu.

Atmosfera u klubu je bila fenomenalna. Sve… muzika i sva ta fancy pića koja su se smenjivala jedno za drugim…Pravila sam se da ih sve poznajem 🙂 Đuskale smo i pile. Neverovatno dobar osećaj, naročito za mene, koja više i ne zna gde se izlazi u gradu i koja se muzika sluša. Nešto kasnije, za šankom, pridružila su nam se dva momka. Jelenine kolege sa posla u marketinškoj agenciji za koju radi. Predstavili su nam se… Marko i… drugo ime nisam ni čula od glasne muzike. Ja sam se posle Tanjice predstavila sa: “Ana, drago mi je. Udata.” Svi su se nasmejali.

Momci su bili fini. Videlo se već na prvi pogled da su to dobro situirani tipovi. Ključevi od auta sa dobro poznatim logom BMW-a onog drugog tipa čije ime nisam ni čula, bili su uz njihove high classtelefone stalno na šanku. Tako providno, zar ne?! Odmah se videlo da su se Tanja i onaj “drugi” totalno skapirali, kako se to ovde kaže. Marko mi je pravio društvo… ali sam svo vreme bila uverena da to čini samo zbog svojih dobrih manira jer nije želeo da povredi onu moju izjavu, status na mreži – udata. Bilo mi je drago zbog toga a baš mi je i prijalo njegovo društvo i razgovor o toliko različitih tema. Muzika je tokom večeri iz fancy faze prerasla u neku mešavinu densa i turbo folka. Nema veze, zabavljali smo se i dalje. Alkohol obično ima takvo dejstvo da se ovakva završnica žurke, kada je u pitanju muzika, obično i očekuje. Tanja je na momente nestajala sa svojim “pratiocem” i ponovo se vraćala još veselija nego što je bila. Uplašila sam se da je možda nešto uzela što ne bi trebalo… ali nisam želela da o tome raspravljam sa njom. Valjda zna šta radi. Odrasla je.

Tokom večeri smo se razdvojili od naših “pratioca”, na moj zahtev, kako im ne bi pružili neosnovanu nadu… Tanja mi je na to moje insistiranje da je bolje da se više posvetimo ukusnim kanapeima, samo dobacila: “Ne brini, uzela sam im brojeve telefona.” Kako je luda! Stvarno luda! Nikada se neće promeniti. To najviše i volim kod nje 🙂

Party se polako počeo privoditi kraju oko dva posle ponoći. Bila sam već strašno umorna i već sam sebe počela da zamišljam ušuškanu u krevetu. Sutra me čeka i naporan put kući. Izašle smo iz kluba. Sveži noćni vazduh je prostrujao kroz mene i u trenutku otreznio. Dok smo razmišljle o prevozu do Tanjinog stana, ona je na parkingu mahnula onim momcima koji su nas “smarali” čitave večeri. Povukla sam je za ruku i upitala da li je ovo baš neophodno. Nije me konstatovala i trenutak kasnije već smo bile na zadnjem sedištu njihovog BMW-a. Iz priče tokom večeri su već naravno znali da ona živi sama… Još u autu, novo iznenađenje sa njene strane. Pozvala ih je gore da im se jednim pićem oduži za besplatnu vožnju. Da li je ona uopšte normalna?! Ovo nam stvarno nije trebalo. Popeli smo se do njenog stana i ubrzo smo bili u njenoj dnevnoj sobi.

Sedeli smo i ćaskali o mom poslu dok je ona u kuhinji otvarala flašu vina. Bila je tako vesela i svesna onoga šta radi. Momci su ubrzo, pošto se vratila i donala vino, svu pažnju posvetili mojoj prijateljici. Očito im ovo nije bila prva avantura ovog tipa. Posle svake nove čaše koju bi nalili bili su joj sve bliži i polako su počeli sa poljupcima i dodirima. Posmatrala sam ih. Ne znam, možda sam i sama uživala u ovom prizoru. Tanja se nenormalno primila na sve ovo, a oni nisu gubili vreme. Bez blama su je dodirivali po grudima i kolenima. Po njenom izrazu lica sam videla kako joj sve to godi i kako uživa.

Potpuno se prepustila njihovoj igri. Na mene nisu ni obraćali pažnju. Bila sam u bezbednoj zoni gde se obično i nalaze udate žene, zar ne?

Onda je ona ustala i pred njima izvela kratki, senzualni striptiz. Ubrzo je bila potpuno naga. Nisam mogla da verujem! Momci su takođe ustali i počeli da je još strastvenije dodiruju. Šarali su po njenom telu bez ikakve zadrške.

Onda je klekla i otkopčala im pantalone, prvo jednom pa drugom. Počela je da ih oralno zadovoljava na samo pola metra od mene! Uhvatila sam sebe kako se sve više znojim. Odjednom mi je postalo nenormalno toplo. Nisam mogla da zaustavim tu bujicu osećanja koja me je polako osvajala.

Moj “prijatelj” sa žurke se onda pomerio i otišao do šanka. Kao da je želeo da ih ostavi da malo uživaju jedno u drugom. Sipao je sebi još jednu čašu vina. Moja prijateljica je i dalje bila “zaposlena”.

Dok je ispijao vino, pogled mu je naizmenično lutao sa njih na mene. Posmatrao me je nekako ispitivački, bezobrazno. Bilo mi je pomalo neprijatno pa sam odlučila da mu se pridružim. Trebalo mi je još jedno piće da se opustim. Možda i neko da

me “uštine” da bih se uverila da ovo nije san. Džentlmenski mi je sipao vino i dodao. Sedela sam pored, do početka večeri, nepoznatog muškarca koji je bio samo u košulji. “Sada ću ti dati nešto što će te sigurno opustiti,” rakao mi je i otvorio svoju tabakeru. Izvadio dva džointa. “Pa da…”, pomislila sam, “…jedna nevolja sustiže drugu.”

“Probaj. Opusti se. Treba da naučiš da živiš za ovakve trenutke. Bez previše razmišljanja tipa šta-ako.” Zapalio ih je, jedan za drugim i pružio mi jedan. “Hajde. Neće boleti, obećavam :)” Poslušala sam ga, hipnotisana novim vidom životne filozofije koju mi je predočio. Stvarno… svaki dim me je sve više opuštao. Probala sam travu još kao studentkinja, iz čiste radoznalosti. Nikad me to nije posebno privlačilo. Nisam želela da mi to postane navika a i znala sam da postavim sebi granice koje se nikada ne smeju preći.

Počela sam da se smejem pomalo nekontrolisano. Ćaskali smo i šalili se u vezi naših prijatelja koji su već bili na trosedu. Tanja je bila iznad svog noćnog partnera. Njihovi uzdasi su na momente nadjačavali naš smeh. Bio mu je i dalje tvrd. Nisam mogla da to ne primetim dok smo bili ovako blizu jedno drugom, za šankom. “Marko, koliko vidim i dalje si ‘u igri’ sudeći po položaju tvog ‘drugara’? Uvek su spreman za akciju, zar ne? Kladim se da ti i tvoj ortak ovo ne radite prvi put?! Svakog vikenda u potrazi za dobrim provodom, a?”. Nasmejao se i namignuo mi. “Priznaj da ti se sviđa ovakav. Pa ovo je nešto novo od tebe. A taman sam pomislio da i dalje nosiš pojas nevinosti. Brak ubija želju za avanturom i životom prepunim neočekivanih događaja, zar ne?” “Ne, samo…”, pokušala sam da odgovorim na ovo njegovo polupitanje ali nisam uspela da završim rečenicu do kraja. Njegov jezik se odjednom našao u mojim ustima, a usne vlažne od vina na mojima. Nesvesno sam ga prihvatila i počeli smo divlje da se ljubimo. Nisam ovo radila godinama. Izgleda da je bio u pravu u vezi braka… Nisam više vladala sobom. Prijalo mi je da me neko najzad vidi poželjnom, priznajem. Posle toliko vremena i rutine koju sam iz dana u dan proživljavala u braku… Rukom sam mu obuhvatila penis i počela da ga povlačim gore-dole. I dalje smo se ljubili. Potpuno sam se ovlažila. Uživala sam u svemu ovome. Onda su njegovi poljupci prestali ali su mu usne i dalje bile blizu mojih. Počeo je da dahće. Tako zgodan muškarac pod mojom vlašću… Osetila sam se tako moćnom. Počela sam da grizem donju usnu što ga je dodatno napalilo. Primetila sam to po njegovom udu koji je sve više pulsirao u mojoj ruci. Onda sam odlučila da se spustim dole. Ubrzo mu se našao u mojim ustima. “Bože, tako mu je veliki i moćan!”, pomislila sam. Zadovoljavala sam momka koga poznajem tek nekoliko sati. Šta se ovo zbiva sa mnom?

Onda je ustao, poljubio me u čelo i otišao do troseda. Stao je sa njegove zadnje strane kako bi ga Tanja mogla oralno zadovoljiti dok je još bila na njenom partneru. Nije skidao pogled sa mene. Gledala sam kako u njemu uživa druga žena. Želela sam ga! Pokazao mi je pokretom ruke da dođem. Skinula sam haljinicu. Ostala sam u novom donjem vešu i cipelicama. Osetila sam po njegovom pogledu da mu se ovaj prizor svideo. Popela sam se na trosed i u klečećem stavu i čekala da dođe i uzme me. Rukom sam naizmenično trljala nabrekle grudi i moju mačkicu za koju nisam verovala šta je u stanju da mi priredi. Onda se odvojio od Tanje i prišao mi iza leđa. Rukom mi je pomerio trakicu tangi. Trenutak kasnije, osetila sam kako ulazi u mene. Ulazio je i izlazio tako ritmično i spretno da sam posle samo nekih minut-dva doživela neverovatno intenzivan orgazam. Tresla sam se potpuno nekontrolisano. On je i dalje bio u meni. Nije prestajao. Moja prijateljica je takođe svršila skoro u istom trenutku.

Ustala je i sela na fotelju preko puta. Sada je ona posmatrala mene i Marka. On me je u međuvremenu položio na trosed i nastavio da prodire u mene istim intenzitetom kao i pre. Činilo mi se da sam na trenutke ostajala bez svesti od zadovoljstva i uzbuđenosti.

Njegov drug je prešao sa naše druge strane. I njemu je i dalje bio tvrd i bilo mu je očito potrebno još akcije da bi doživeo vrhunac. Moja glava se zbog mog poluležećeg položaja našla iznad njegovih butina. Njegov ud mi je na momente dodirivao kosu, dok mi se glava pomerala pod Markovim naletima. Počela sam da ga dodirujem jezikom. Pogledala sam mu lice. Goreo je od želje da ga stavim u usta. To sam, kao po naređenju, i učinila… Kroz glavu je prošla potpuno blesava pomisao: “Pa ja i ne znam njegovo ime, a pušim mu kurac!” Imala sam dvojicu muškaraca u sebi i nisam se osećala krivom zbog toga. Nisam više razmišljala zašto ovo radim. Bila sam potpuno njihova…

Onda sam odlučila da ja zaigram po mojim pravilima. Odvojila sam se od Marka i rešila da se više posvetim njegovom drugu. Obojica su u trenutku bila potpuno iznenađena ali su ubrzo prihvatili ovu igru. On se još udobnije namestio na trosedu u očekivanju da se popnem na njega. Opkoračila sam ga i stavila njegov penis lagano u mene. Počela sam da se strastveno podižem i spuštam. Videla sam mu u očima da uživa u ovome. Želela sam da ga izludim. Želela sam da izludim sebe. Uživala sam u ovim trenucima nesputanosti koje sam doživljavala. Lagano sam prešla na kružne pokrete kako bih ga dovela do vrhunca. Pogledi moje prijateljice i Marka koji je i dalje bio na trosedu iza mene budili su u meni još intenzivnije nalete strasti i zadovoljstva koje do sada nikada nisam iskusila u životu. Osećala sam se kao dobra devojka koju je đavolak sa ramena nagovorio da uradi nešto potpuno van svih okvira. Nešto divlje i bezobrazno što će je obeležiti za čitav život…

Osećala sam instiktivno da Marko netremice gleda u moju guzu koja se pred njegovim očima pomerala gore-dole dok sam zadovoljavala drugog muškarca. Počeo je da mi je rukama dodiruje. Krv je ključala u meni… Bila sam mokra od strasti. Od očekivanja da probam još nešto što nikada do sada nisam. Po njegovim pokretima znala sam da i on želi da prodre u mene. Povila sam se napred i legla na grudi momka koji je bio u meni. Moje grudi sam stavila iznad njegove glave kako bi mogao da ih ljubi. Rukama sam se oslonila za ivicu troseda. Podigla sam guzu naviše i raširila se koliko sam god mogla. Bila sam tako odlučna kao nikada u životu da primim još jednogmuškarca u sebe. Osećala sam kako još jedan muški ud pulsira tik iznad moje guze. I ona je već bila toliko vlažna i potpuno spremna. A onda je i Marko ponovo prodro u mene, ali sada na drugom mestu. Tresla sam se i nabijala na dva muškarca istovremeno. Imala sam utisak da ovo traje satima… Onda sam osetila kako penis izlazi iz moje mačkice i svršava po mom stomaku. U momentu mi je prošla kroz glavu čitava analiza šta bi bilo da je svršio u meni. Nije! Oh… Drugog sam još osećala u sebi. Sada me je već tako divlje jebao da sam vrištala od zadovoljstva. A onda… predivan osećaj izlivanja guste tečnosti u mene… Bila sam potpuno ispunjena. Doživela sam još jednom stravično jak orgazam kao nikada ranije u životu. Nisam imala više snage u sebi. Klonula sam od iscrpljenosti i izgleda vrlo brzo i zaspala…

Ujutru smo u stanu bile još samo Tanja i ja. Ona je već bila na nogama i pripremala jutarnju kafu. Samo smo razmenile poglede. Čarolija se završila, brzo kao što je i počela. “Život je tako nepredvidljiv…”, pomislila sam dok sam pogledom tražila odeću po stanu. Glava me je bolela od pića, a možda i od saznanja da sam prešla izvesne granice koje nisam smela da pređem. Osećanje griže savesti zbog onoga što sam učinila iza leđa osobi koju volim je lagano potiskivalo svo ono neverovatno zadovoljstvo i strast koji su mi se sinoć potpuno neočekivano dogodili. Za ovo niko ne sme da sazna…

 

Srđan Ilić

Komentari

Neki baner