aportal, amazonke, dragoš ristić, razmišljanja, mjerenje
Razmišljanja

Hajde da ga merimo

On se voli, on se ceni i poštuje, a ko to najbolje zna? Pa baš oni – muškarci. Kako je muški ponos uslovljen veličinom njegovog razarača, čak i oni koji imaju ćevapčić, šepure se kao da su vlasnici crnačke kobaja grande. Činjenica je da muškarci najčešće lažu kada je u pitanju veličina njihove stvarčice, jer nikada nisu zadovoljni onim što imaju i uvek bi više. Makar i za 2 cm. Kako svaki đoka ima svoju veličinu, zamislite kada bi se poput majice kondomi prodavali u S,M, L, XL, XXL veličini. Jedno je sigurno, kondomi veličine S bi bili na trajnim zalihama. Shodno tome, može se uraditi i tipologija muškaraca po veličini đoke na osnovu savremenog kurcomera.

S-ovci

To su oni frajeri koji propagiraju parolu “nije bitna veličina već tehnika”. Promer đoke im ide od 9 – 12 cm, ili još slikovitije neka 100’s cigareta. Genetički materijal im je upitan, ali neku prapraprababu je najverovatnije nasadio Džingis Kan ili neki njegov ortak. Ovi muškarci vole onaj naprcavajući zečiji seks sa otprilike 120 uboda u minuti, ali ne padaju u nesvest ko nesrećni zeko već mogu laganini da nastave s narednom turom. Ukoliko želite da pružite podršku ovoj ugroženoj vrsti, pošaljite SMS sa tekstom JA IMAM XS na broj 666.

M-edijumi

Ovi frajeri najviše lažu jer im baš fali tih 2 cm da bi bili u proseku i nikad se ne mire sa činjenicom da su ispodprosečni. Veličina ‘Džordža’ im varira od 13 – 15 cm što mu dođe kao neki marker ili flomaster. Toliko su dobri jebači da im cure potpuno zaneme ili se po koja smiluje pa malo isfejkuje koji stenjić, čisto da bi mu stavila do znanja da je ipak šta i osetila. Najviše praktikuju doggy pozu jer znaju da jedino tako ne može nikako da ispadne. Kako i da ispadne kad se iznabija ko potporni zid? Cure ovakvih frajera često idu na doprcavanje kod mužjaka iz naredne klase frajera.

L-ovci

Došli smo i do prave balkanske kategorije – udruženih priplodnih mužjaka sa naših prostora. To smo mi, s pajserima od 16-18 cm. Najpoželjnija veličina među ženama i zlatni broj 18, jer kojeg god Balkanca da pitate koliki mu je, rećiće baš taj broj. Neki ga mere od jaja, neki od pupka, a neki koriste pedalj metodu i nikad se niko nije zajebao da kaže 17, već baš 18. Ima nešto u tom broju, složićete se.

Tu je i zlatna četvorka. Poznato je da Hrvati heftaju, da Srbi sabijaju, da Bosanci buše… A šta rade Crnogorci? Crnogorci cepaju! Drage Balkanke, budite srećne jer ste privilegovane da budete korisnice najpoželjnijih falusa u svetu, po istraživanju anonimnih anketara iz regiona.

XL-aši

Evo ih i pornićari. To su oni likovi koji se viđaju u pornićima, što mlataraju tako kitom besciljno i prave onaj helikopter vrteći ga ludački u pravcu kazaljke na satu. Kako i da ne mlataraju kad imaju palicu od 19-21 cm. Nisu baš popularni među muškom populacijom jer prave zazubice i nabijaju komplekse ovim frajerima iz nižerazrednih kategorija. Uvek tucaju najbolje ribe o kakvim ovi samo maštaju i ponosno nose sive pamučne trenerke da im se đoka nazire. Dame ih još i nazivaju ‘Uterivačima sreće’, jer ona koja je probala više ne ide ispod famoznih 20. Ovakvi frajeri su potomci Neandertalaca, koji su još u to vreme važili za vrsne ploditelje, ali kako su Homo Sapiensi bili ljubomorni jer im ovi karaju žene, rešili su da ih istrebe.

XXL- Go Go Godzilla

I došli smo do poslednje kategorije, možemo i da zapevamo “Waka Waka živela Afrika. Ovi bogovi imaju tukija od 22+ cm, mogu biti crni, mogu biti beli pa čak i bež, ali žuti nikako. Sa tom prangijom mogu da zakucavaju eksere, razvlače kore za pitu a mogu čak i da se samoposisaju. Često mogu biti i nesrećni jer nikada ne osete onu čar do kraja, do jaja. Ali to je breme koje moraju da nose. Tako im i treba jer nabijaju komplekse nama običnim smrtnicima!!!

I kako sada posle ovoga da kažemo da veličina nije bitna. Možda i nije, ali svakako igra ulogu u našim životima. Možemo da lažemo, al hajde ipak da ga merimo…

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner