Iz njegovog kuta

Zašto svaka žena kad tad naleti na kretena?

Drage djevojke, žene, majke, kraljice i pokoja nepopravljiva sanjalice, prije svega vam moram reći da sam ja samo običan lik. Običan, kao i more običnih likova posvuda oko vas. Hvala vam na mailovima koje šaljete, ali ja ću i dalje biti samo običan lik, koji piše tako kako piše i ne otkriva mnogo o sebi. Ništa strašno, samo ne želim biti poznat. Volim pisati i to je sve.

Često mi postavljate pitanja – Zašto nemaš svoj profil? Zašto nemaš bar svoju stranicu? Pa evo, imam mail, dostupan sam, odgovaram. Stranica je postojala ali sam bio nemaran što se tiče održavanja i sad je zauvijek izgubljena negdje u internetskim vodama. Što se može po tom pitanju poduzeti? Pa ne znam, svaka daljnja promocija ionako je odluka portala.

No da se mi vratimo na ono bitno, što vas najviše muči…

Nakon tih inicijalnih pitanja, slijede ona koja vas zapravo zanimaju, a to su – Kako da znam da mu je stalo? Ili čini mi se da mu odjednom nije stalo? Jesam li mu bila samo lutka za jednu noć? Zašto se ne javlja?
Drage moje, da znam odgovore na sva ta pitanja, sada ne bih kuckao ovo, nego bih negdje pod palmama ispijao Jack Daniels i snimao zgodne, preplanule božice kako šeću po pijesku. No potrudit ću se pomoći, onoliko koliko je u mojoj domeni.

Prije svega morate znati da sva ona utabana pravila o muškarcima svinjama jednostavno ne vrijede. Zašto? Jer smo mi svi jedinke. I svi barem u nečemu iskačemo iz kalupa. Pojedini muškarci iskorištavaju žene, jer su nezreli a i zato što ruku na srce šaljete signale da ste lako dostupne, da mogu od vas uzeti što im se hoće i otperjati dalje, bez da se ijednom osvrnu.

Ne kaže se bez razloga da morate držati do sebe. Većina frajera jednostavno nanjuši tamo gdje ste slabe, gdje ste ranjive, tamo gdje vas mogu razoružati slatkorječivošću i zavući vam se pod suknju, a onda jednostavno zaboraviti vaš broj ili se javiti, kad im se digne (sorry na otvorenosti). No svi znamo kako stoje stvari. Doslovno. 😉

On to radi da se zadovolji. I ti mu nisi bitna. Jer te ne doživljava kao osobu. Ne, ako se ti postaviš kao lako dostupna. Doživljava te kao lutku. Priglupu i nebitnu, samo jedan zarez u beskrajnoj liniji svoje potrebe za jebanjem.

On je sam sebi najvažniji. I ti ga ne možeš promijeniti. Svaki će frajer biti kreten ako se ti ne znaš postaviti, ako ti ne znaš reći na glas gdje su granice, ako ne znaš biti ona koja svojim stavom, ne riječima (i ovo je bitno, upamtite) zna pokazati da je svjesna koliko vrijedi i da neće biti ničija igračka.

To ne znači da trebaš izigravati ledenu kraljicu, samo znači da mu trebaš jasno pod nos gurnuti pravila igre – koje si nametnula sama.

A pravila su – ja sam svoja žena, ja nisam tvoj ispušni ventil. Imam svoj život, svoje pare i svoje dostojanstvo. Možeš biti dio ove priče, ali ne moraš. Ja sigurno neću sjediti doma i plakati zbog tebe niti ću čekati da me se sjetiš, jer hej frajeru – ti si samo jedna riba u moru.

Ako ga natjeraš da te ovako doživi, njemu neće pasti na pamet da s tobom pokuša igrati igrice. Niti će se voditi onom glupom izjavom da su žene stvorene za „madrace a ne mudrace“.

Međutim tu postoji i druga strana medalje, postoje likovi koji su igrači. Ako im nisi dorasla, a vjeruj mi rijetko koja žena je dorasla takvom tipu seks pokeraša, onda bolje da se u ništa ne upuštaš. Jer količina pažnje, „ljubavi“ , cvijeća i poruka koje ćeš od njega dobiti je nemjerljiva. On će biti savršeni frajer, a vodit će te doma i svojoj mami, sa spikom da on nijednu prije tebe nije doveo doma (bullshit), sve do trenutka dok ne padne prvi seks. I sve će biti med i mlijeko dok se pali na tebe, a onda će nestati brzinom svjetlosti i vjerojatno te spucati preko poruke.
Količina idiotizma u ovoj priči je za proučavanje, znam.

Ali njemu je to full time job. On jebe koju stigne, vara, priča bajke i sve to s takvom lakoćom da bi mu povjerovala da je svetac, pa taman da si ga te sekunde našla u krevetu s rođenom sestrom. U krvi mu je to. On je takav.

Većina žena barem jednom u životu padne na takvog idiota i svakoj to bude škola. No ako ti se često događa da ulijećeš u čudne kombinacije (namjerno ne koristim izraz veza, jer ovo je sve osim veze), onda se moraš zapitati koliko ti samu sebe cijeniš i voliš?

I što želiš? Biti igračka ili biti voljena? Takvog lika ne možeš promijeniti, s njim ne pali toplo – hladno, s njim ne pali ništa. Jedino možda lobotomija? Ali to je sad već posve druga priča.

I zbog toga kako znaš da mu se stvarno sviđaš? Pokazat će ti to. Neće te forsirati na apsolutno ništa za što nisi spremna i bit ćeš mu i nakon 6 mjeseci važna kao i prvog dana. Otvarat će ti vrata, pazit će kojim tonom priča s tobom i u tvojoj prisutnosti neće komentirati druge žene niti mjeriti njihove guzice.

Kako ćeš znati da je igrač? Bit će sladunjav i umjetan, vječno gledati u mob dok ti obećava brda i doline. Njemu ćeš biti kraljevna iz snova dok si mu pred očima, a pet minuta nakon što te ostavi doma, već će preko Fb-a pokušati zbariti tvoje frendice. On je onaj lik koji ima radar za svaku ribu i svaka riba ima radar za njega.

Njegova je vibra seks i ti ćeš to osjetiti. Što da si lažemo, to se zna. Ako ti paše da se samo prašiš s njim, ok. Nitko te ne osuđuje, ali budi sigurna da te emocije ni u jednom trenu neće zavaljati, jer on će ti biti najbolji ljubavnik i najbolji frend do trena dok ne nanjuši da si se zapalila, samo zericu previše.

A u tom trenutku, bit će bye bye mala i ti ćeš meni slati mail s pitanjem – Zašto se prestao javljati?

Budi pametnija od toga, znaš da možeš. 😉

Marin

Komentari

Neki baner