Djed Mraz, darovi
Razmišljanja

Kad sexy Deda Mraz pokuca na vrata…

Šta bi ona poželela u ponoć?! Pa jednog sexy Deda Mraza. Top frajera, sa crvenim kaputom i landarajućom kapicom, debelim crnim opasačem sa pregljicom, crnim vojničkim čizmama, i naravno punom vrećom poklona i naoštrenom karom. Pa koja cura ne bi volela da je takav macan opali u Novogodišnjoj noći, malo je izrepči opasačem po guzi jer je bila nevaljala u prethodnoj godini, naturi joj kapicu na glavu i počasti je pitanjem – Who’s your daddy?

Budite male bezobraznice, pustite mašti na volju i obavezno obucite crvene gaćiće, Deda Mraz samo što nije stigao da vas kazni. Obećajte mu da ćete biti dobra devojčica u ovoj godini, da bi vas sledeće nagradio pravim poklonima jer ove godine morate da naučite veoma bitnu lekciju, a to je da budete skromne i smerne. Curice koje su bile dobre, dobiće i Deda Mraza i punu vreću poklončića jer su to i zaslužile. Svakoj po guzi i po zasluzi. Šta su sve to priželjkivale dobre devojčice i kakvi se to pokloni kriju u vreći…

VIBRATOR

Pa naravno… Gde Deda Mraz prođe, vibrator dobro dođe. Vibrator je ženska sreća na baterije. On te ne nervira i ne moraš da ga pitaš gde je, jer znaš da je uvek u fioci ili ormanu. Kad si u teranju, repetiraš ga i sručiš ga u sebe. Hoćeš nežno, upališ ga na keca… Hoćeš grubo, opizdiš ga na peticu i pravac zajedno sa njim u kosmos. On ne riče, ne može da te okreči, i što je najbitnije bezbedna si, guma mu ne treba.

VIBRO JAJE

Lepo ste pročitali, nije ni nojevo, ni kokošje već vibro jaje. Koristi se tako što se nasadiš na njega, a pritom ti nije neugodno. Možeš i da šetaš sa njim, s obzirom da može da radi i na WiFi i preko Bluetootha. Dovoljno je da imaš smart fon i da nosiš jaje sa sobom gde god poželiš, čak i da ga preneseš do Uskrsa. Postoji u raznim veličinama i bojama, ali deda mraz poklanja samo jedno i to crveno. Ako ti se ne svidi, prefarbaš ga. I ko posle kaže da žena ne može da snese jaje…

JAPANSKE KUGLICE

Nisu Mocartove kugle već japanske. Svi koji su gledali film ‘50 nijansi mračnije’ znaju o kakvom je poklonu reč. Njihova funkcija je da vas draže i dovode do maksimalnog vrhunca, i to bez *urca. Deluju stimulišuće, zato se i savetuju kao obavezan asesoar prilikom ljubavnih i poslovnih sastanaka. Bićete dražesne, čile i vesele, a niko ne bi ni mogao da pretpostavi da su japanske kuglice izvor vaše izenadne sreće.

BDSM OPREMA

Ovaj poklon dobijaju samo one devojčice koje su bile smerne i poslušne tokom cele godine. Deda Mraz vam donosi u njemu i kuglu za usta. Njena funkcija je da vam zapuši usta i da izgledate kao prasence na Božićnoj trpezi. Pored te kugle, nalazi se i povodac. Kako skoro svaki muškarac voli da ima kuju pored sebe, ovaj poklon je idealan za dame koje su u potrazi za svojim vlasnikom. I da ne zaboravimo ogrlicu, jer svaka kuja mora imati i ogrlicu da bi se znalo kome pripada. Možeš da laješ, možeš i da mjaučeš, a i da bekećeš, ali ko je tvoj gospodar mora da se zna. Svaka ovca, svome pastiru trči, dok ne naiđe vuk. A do tad furaš heavy metal omču.

BUTTPLUG

Kako muškarcima nikad nije dovoljna samo jedna rupa, uvek smaraju da ga munu i u ovu drugu iznad osnovne, ovaj poklon bi vam znatno olakšao stvari. To je igračkica koja podseća na neki čep ili navrtanj, a funkcija mu je da ga nabiješ u anus da bi se razglavio, kako bi dragi gospodin mogao lakše da ga zakuca a da ti osetiš što manju bol. Buttplug je inovativna stvarčica za mlade istraživačice koje žele da isprobaju čari analnog sexa.

Sexy Deda Mraz i ove godine hara i raznosi poklone damama. Poželite da i vas poseti i provedite nezaboravnu novogodišnju noć sa najvećim frajerom svih vremena. Bolje i jedan dan mrazica nego cele godine usedelica.

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner