Iz njegovog kuta

Nimfomanka

„Možda mi se previše činilo da sam znala premalo.
Premalo o tebi. I da trebam više poniznosti.
A ti si premalo volio nas.
Ali je moj vatreni karakter, odbijao to posve prihvatiti.
Netko bi možda okrivio horoskop.
Ali mi smo toliko više od zvjezdanih zapisa.
I lažnih proroka.
Mi smo toliko više od nas.“

Napisala je i ostavila na stolu. Poruka žene koju sam davno volio i mislio da nikada više neću voljeti, ni približno tako. Ali prošlo je mnogo vremena a ja sam opet volio. Ne na isti način. Ne tako intenzivno, ali volio sam. I nakon nje, shvatio sam da nijedna ljubav nije ista. Niti možemo sa svakom osobom biti isti. I to je apsolutno u redu.

Shvatio sam da nemam sa svakom ženom iste želje. S njom sam se vidio i kao muž i kao otac. Vidio sam kuću koju bi nam sagradio. Vidio sam zemlje koje bi zajedno posjetili. Vidio sam svijet koji sam bio spreman dati samo njoj.

S djevojkom s kojom se viđam sad, nemam takvih poriva. Niti blizu. S njom nijedna rečenica, a iskreno niti jedna moja misao, nema dubinu. S njom je sve šetnjica po gradu. Fini restoran. I seks. Nema dubokoumnih razgovora. Nema fantazija. Nema nedostajanja kad nije kraj mene. I nema nijedne druge emocije osim napaljenosti.

Jer zgodna je, simpatična i ima jebeno tijelo. Ali nema dušu, ne onakvu kakvu bih mogao voljeti, niti se trudi da bi je imala. Ona je zadovoljna svojom planetom od šljokica, fensi izlascima, dobrim seksom i manikurom. Ako i ima neke interese, sa mnom ih ne dijeli.

Rekla je da je njoj život Seks i grad, na njen način i da joj je jedina misija uživati dok može. Valjda je to neki novi val žena, s motom – live fast, love hard, die young and beautiful, samo bez onog dijela o ljubavi. Njega zamijenimo seksom i dobijemo kompletnu sliku.

Žene su danas podjednako lovci. Podjednako žestoke, podjednako sirove i podjednako usmjerene na sebe kao što su uvijek slovili muškarci.

Ona bez pardona dođe i kaže – Jebi me. Žestoko. Hoću da me boli.

Nakon toga se obuće, popravi šminku, namigne i ode.

Tko je tu koga pojebao, recite vi meni?

Ako bih htio povući paralelu između nje i žene s početka priče, jednostavno ne mogu. One kao da nisu s iste planete. Prva je previše bila zaljubljena u ideju ljubavi, ova druga kaže da ljubav ne postoji ili baš ako želimo filozofirati, možemo reći da je ljubav = orgazam.

Mogao bih pomalo reći da je o seksu ovisna. Možda ju čak nazvati nimfomankom, ali ona je samo osoba koja zna što želi i kako doći do toga. Posve je jasno naglasila što želi i na što nije spremna pristati. Rekla da ne vara, ali će raskinuti iste sekunde ako ne bude zadovoljena. Isto je tako bila vrlo otvorena u svojim stavovima prema svom društvu i mom društvu, držeći ih strogo odvojenima. Iz mog društva je snimila tko joj odgovara a tko ne i ne nameće se kad želim izaći solo. Izrazito cijeni svoje vrijeme, uporna je i ambiciozna, ali u svoj svojoj kompleksnosti ponovno vrlo površna. Ljude mjeri po onome što nose i imaju, ne po karakterima i kvalitetama. Ona je zorni prikaz što postaju današnje djevojke koje odrastaju uz Instagram.

Skupi predatori bez pokrića.

Zašto sam s njom? Jer mogu biti. Jer sam i ja samo muškarac, crven ispod kože i često napaljen. Bio sam iskren i rekao joj da s njom ne vidim nikakvu budućnost i da se zamišljam s posve drugačijom ženom. Ona mi je na to rekla da od nje što vidim, to i dobijem i da ju zanima moj k***c i moja lova i to je sve.

Tko će tu koga prvi ostaviti, sasvim je svejedno. Neće biti ni suza ni žaljenja. Ona će tražiti nekog s dubljim džepom, a ja neku s dušom.

Nadam se da ćemo oboje naći to što tražimo, jer kad podvučem crtu, seks je divna stvar i stvarno ne mogu reći da mi ne paše, ali na kraju dana, kraj sebe istinski želim, ženu poput one s početka ove priče.

Marin

Komentari

Neki baner