posao, novosti, rad, poslovi
Razmišljanja

On bi malo nju, al’ bi malo i njega

Hajde malo da razbijemo taboo teme, i da baš pričamo o njima. Alfa mužjaci su uvek privlačili pažnju ženskog sveta, pre svega zbog svog izgleda i ponašanja a tako i zbog svog zavodničkog pristupa i izvanserijskog jebanja. Društveno su poželjni i svaka ženka želi da je takav frajer šeta, voli i plodi. Da li je čudno da takav baja svemirskog kalibra pored svoje devojke ili žene ima još i toplog brata s kojim zadovoljava svoje seksualne fantazije i fetiše?! Pa i nije. Oni dokazuju svoju muškost tako što mogu da povale i nju i njega, a ako ni ona ni on neće, naći će nešto treće. To su muškarci s dva srca ali vlasnici jednog kurca – svaštojebca!

Zašto će odabrati nju?

Ona će mu pružiti nežnost, ona će mu pružiti pažnju, ona će biti lepša polovina s kojom može da prošeta gradom i pokaže svetu kako ima devojku. Roditelji će biti presrećni jer znaju da njihov sin tuca najlepše devojke grada, prijatelji će mu zavideti na svemirskim ribama, a njegov ego će dosezati do kosmosa. Voleće je kao buduću ženu koja će mu podariti decu, voleće je jer će mu biti podrška kroz život, voleće je jer ga ona voli… Ona će uvek biti njegov prvi izbor ali ne i jedini. Ona je nešto što mu pruža budućnost, ona ima jajne ćelije, i na kraju krajeva ona će biti majka njegove dece.

Zašto će odabrati njega?

On će mu biti poznanik, prijatelj,cimer, kolega, brat, rođak, kum… S njim će provoditi slobodno vreme, ići će na utakmice, pričat će o automobilima, vežbat će u teretani, popit će pivo. Svi imaju dobrog ortaka s kojim mogu podeliti sve tajne, s kojim mogu da rade sve ono što ne mogu s drugima, s kojim je i obična kafa puno više. S njim može da priča o svojim seksualnim fantazijama, s njim može da isprobava trojku a i četvorku, s njim može da bude i gore a i dole… Voleće ga kao kuma, voleće ga kao seksualni objekat, voleće ga kao strast ali nikada mu neće biti prvi izbor. Biće mu službeno putovanje, kratkotrajni izlet ili strogo čuvana tajna.

Zašto će želeti oba?!

Retko će se zadovoljiti s jednim od ova dva. Često se opredjeljuju za dvostruki život jer jedino tako mogu da zadovolje svoje potrebe. Vole na obe strane, vole snažno i jako, pružaju pažnju i ljubav… Ženu će voditi u svatove, na proslave i rođendane, nosiće prsten na ruci da se zna da su zauzeti… Njega će voditi u pivnicu, na utakmicu, pa čak i na vikendicu, sa istim prstenom na ruci. Ko bi čak mogao da posumnja u njega da ima ženu i ljubavnika?! Grlat kad treba, vaspitan i kulturan s porodicom, jebač pred prijateljima, pravi otac svojoj deci, patrijarhalan. Svaka bi ga htela za muža, svaki bi ga poželeo za ljubavnika! On ima sve što je ikada želeo i živi svojim dvostrukim životom.

Ko je zapravo tu srećan?

Niko nije srećan! Da li bi ona bila srećna da sazna da je muž vara s drugim muškarcem? Neke su možda i saznale, nekima je to uništilo živote a neke su nastavile da žive s tim saznanjem zarad dece, ljubavi ili nade da će se nešto promeniti…Da li je njegov ljubavnik srećan?! Pa nije, jer nikada neće prestati da se nada da će on biti njegov izbor… Par sati strasti i seksa je ništa u odnosu na ceo život! Ali to su stvari kod kojih postoji kompromis, a to je da se složiš da budeš samo drugar! A šta je s tim frajerima koji vode dvostruke živote? Niko ne može da kaže da je to ispravno i da je fer prema drugim stranama. Oni žive svuda oko nas, to su naši prijatelji, poznanici, kolege i ljudi koje volimo. Koliko je zaista teško voditi takav život verovatno većina nas neće nikada saznati… I da li je uopšte teško?!

Odgovor na to pitanje i na mnoga druga bi dobili onda i samo onda kada bi laž postala istina!

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner