Život

Rialto Story…

Brzim koracima se spuštam niz stepenice. Lift kao i obično nije došao, pa sam krenula pješice. Kat po kat. Nisam mogla dočekati da skinem kancelarijsku odjeću sa sebe i zaboravim na sve. Da osjetim kako mi se tijelo opušta i mozak prazni. Kako se svakom minutom bližim blaženom stanju i postajem jedno sa svijetom oko sebe. Ma, koja nadrkana šefica u birou, koji sastanci i pregovori? Samo ja i….

Još brze sam potrčala, provlačim karticu kroz magnetsko polje, čekajući oslobađajući „piiiiiip“ i prolazim kroz sigurnosna vrata. Bacam svoju torbu na drvenu klupu i skidam se.

Nisam sama.

Kao i na svakoj pauzi za ručak tu su iste 3-4 žene koje kao i ja koriste vrijeme da otplivaju nekoliko dužina u bazenu i odbace svu negativnost koju su sakupljale kroz jutro tako da se popodnevnim izazovima mogu suočiti s novom energijom.

Klimamo glavom u znak pozdrava. Nitko s nikim ne razgovara. Svaka je u svom svijetu.

Da nije plivanja, ne znam da li bi još uvijek bila normalna. Zahvaljujući plivanju još nisam ponijela neko oružje sa sobom u ured i počela pucati na svih oko sebe, pritom se histerično smijući, kao džoker u batmanu.

Brzo oblačim kupaći kostim, zatvaram stvari u garderobu i krećem. Malo je hladno, ježim se i miris klora mi razdražuje nosnice.

Stajem pod topli tuš i onda trčim stepenicama gore i napokon sam na bazenu. Vidim da ima dosta ljudi, ali ne bas i previse. Po dvoje, troje njih dijele po jednu duzinu.

Oblačim naočale za plivanje i počinjem.

Obožavam taj osjećaj kad se bacim u vodu, ronim nekih 10 metara, izronim i ruka mi automatski krene da radi kraul, da se probija kroz vodu. Nakon nekoliko zamašaja, disanje mi se automatski smiri i plivam svoje duzine. Svakim metrom sam sve bliže i bliže onom blaženom stanju, meditativnom stanju totalne opuštenosti.

Ovisna sam o tom stanju…

I tako dok plivam i zaboravljam sve oko sebe u krajičku oka ugledam NJEGA. Odmah ga prepoznajem iako je skoro na skroz suprotnoj strani bazena. Njegovo tijelo koje se elegantno i snažno probija kroz vodu koja mu očigledno ne pruža nikakvu otpornost. Kako je elegantan. Njegova široka ramena, ocrtavajući leđni mišići, mala seksi guzica, duge mišičave noge koje bez prekida tjeraju njegovo tijelo prema naprijed.

Znaci opet je tu. Nisam ga vidjela već nekoliko dana.

“Hmmm. Da mi je samo znati kako se zove i gdje radi?”

Moj adonis s bazena. Predmet moje najluđe fantazije. Glavni glumac u mojim najvlažnijim snovima. Primjećujem kako mi misli skreću i ritam disanja mi poskakuje.

“Ne i ne. Moram se opet koncentrirati: ruka, ruka, ruka, glava van, udisanje, jen, dva, tri…glava, disanje…” –  opet hvatam ritam.

Nakon 50 minuta plivanja izlazim iz bazena. Kao slučajno on je isto već vani i sjedi sa strane, tik do mog peškira. Trnci mi prolaze kroz tijelo dok gledam kako mu voda kaplje s mišičavog tijela. Sve se događa usporeno kao u nekom slowmotion filmu.

Moji koraci se usporavaju.

Kad sam posegnula za peškirom i šamponom, njegov pogled se diže i gleda me ravno u oči. Brzo se okrećem i silazim niz stepenice. Jesam si ja to umislila ili mi se on stvarno nasmiješio? Vidjela sam iskru u njegovim očima.

Nespretno silazim dole i da li je to moja duboka želja ili stvarnost, osjećam kako me njegov pogled prati sve dok ne nestanem iza ugla. Ulazim u tuš kabinu i puštam toplu vodu.

Uzimam šampon i masiram si kosu stvarajući tonu pjene, skidam kostim i vješam ga za kvaku, perem vrat, grudi, ispod pazuha. Uživam u toploj vodi i pjeni i primjećujem kako mi misli opet lutaju ki njemu…

Njegovim ramenima…

Njegovoj snazi…

Zatvaram oči i prepuštam se svojim mislima…

Njegovom savršenom tijelu.

Topla voda mi se salijeva niz tijelo i osjećam kako mi srce počinje ubrzano da kuca, disanje mi se ubrzava, usta mi se otvaraju. Iznenađeno realiziram i zašto. Ruka mi se spustila između noge i tamo se zaustavila, nježno gladeći po najosjetljivijem dijelu moga tijela koji je već vidno nabreknuo i poprimio tamno crvenu boju.

Na tren posramljeno zastajem, šta ako neko otvori zavjesu i zatekne me tako u sred akcije?

Ali strah brzo nestaje, moja uspaljenost je već previse napredna, prošlo je dugo vremena otkad sam uopće bila u stanju misliti na išta drugo osim na posao.

Nema više natrag.

Opet zatvaram oči i prsti jedne ruke se nastavljaju igrati s mojom nabreknulom ženstvenost dok mi se druga ruka vješto poigravala s već ukroćenim bradavicama.

Ne treba mi dugo. Moja vlažnost se miješa s vodom i klizi mi niz noge. Ulazim s 2 prsta i mazim samu sebe iznutra dok mi palac skoro grubo trlja klitoris. Svršavam jako nakon samo nekoliko pokreta stišćući bedra jedno o drugo i grizući se za usnu tako da ne zavrištim od užitka. Tijelo mi titra i treba mi nekoliko sekundi da opet dođem sebi i shvatim gdje sam.

Brzo završavam s tuširanjem, sušenjem kose i oblačenjem imajući cijelo vrijeme zadovoljan kez na licu. Jako mi je to trebalo.

Pošto lift kao uobičajeno ne dolazi, uzimam stepenice i užurbano se krećem uzbrdo ne dižući glavu. Odjednom se zabijam u nekoga. Dižem glavu i momentalno se zacrvenim kad realiziram da je to ON. Nema vise nesigurnosti.

Vidim mu iskru u predivnim zelenim ocima koje me ostavljaju bez daha i prodiru duboko u mene. Još jače sam se zacrvenila realizirajući šta se dogodilo nekoliko minuta prije u tuš kabini. Imam osjećaj da može čitati moje prljave misli. Nespretno izustim jedan sorry i pokušavam da se provučem kraj njega ali on me samo hvata za ruku i odvlači u taman dio hodnika.

„Čekao sam te. Već dugo te promatram.“

Uzdiže mi suknju i provlači svoje spretne prste kraj mojih gaćica i bez pitanja ulazi. Nekako grubo i nekako nježno u isto vrijeme. Glava mi se na sekundu pokušava oduprijeti ovome sto se događa, ali tijelo je već odavno posustalo. Ono pobjeđuje.

Sekundarno mi vlažnost opet počinje curiti niz međunožje. Izvlači prste iz mene i s najprodornijim pogledom ih stavlja onako vlažne u svoja usta i s užitkom poliže.

Vidim divljinu u njegovim očima. Onu surovu, animalnu.

Svoje vlažne usne pritiska na moje, prvo nježno i onda ulazi s jezikom. Osjećam slatkasti okus vlastitog uzbuđenja i to me nevjerojatno pali. Dok njegov sočan jezik razara moja usta, njegove snažne ruke me hvataju za guzu i s lakoćom dižu i zabijaju uza zid. Automatski ga obuhvaćam objema nogama koje već drhte kao prutovi dok se moje ruke hvataju za njegova bogovska ramena.

Sve ide tako brzo.

Ne znam kad i kako ali već je otkopčao svoje hlače, pomaknuo moje vlažne gaćice u stranu i se jednim snažnim pokretom koji ne trpi proturječi prodire u mene.

Duboko.

Skoro padam u nesvijest od uzbuđenja i popunjenosti i odmah počinjem glasno da stenjem. On svojim usnama pokušava prekriti moje krikove dok me strašno razara. Eksplodiram još brže nego u tuš kabini, tijelo mi se nekontrolirano trese i istodobno osjećam vrući mlaz njegovoga soka kako se izljeva duboko u mene praćeno njegovim animalnim stenjanjem kraj moga uha. Drži me još pritisnutom uza zid, naša tijela drhte, niz butine nam cure pomiješani sokovi požude. Srca nam toliko glasno kucaju da mi se čini da odzvanjaju u hodniku. Osjećam se kao nikad u životu, kao da se budim iz nesvijesti. Ne znam koliko dugo smo stajali tako dolazeći k sebi. Noge mi polako klize do poda, još uvijek se držim za njegova jaka ramena.

„Hoćeš doći sutra u Rialto na plivanje?“

Nemam snage da odgovorim pa samo lagano klimam glavom.

„Ja isto.“

Lela

Komentari

Neki baner